Ακρόαση για το έργο «Δον Κιχώτης» από τον Θίασο Ηλία Καρελλά

Για τις παραστάσεις του «Δον Κιχώτη» που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 20-50 ετών.

Ακρόαση ηθοποιών  

Tο αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» θα παρουσιάσει o Ηλίας Καρελλάς κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025. Πρόκειται για το κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας που προετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου ΚΑΠΠΑ για παιδιά και εφήβους, σε διασκευή Mike Kenny και μετάφραση Χαράς Γιαννακοπούλου.  

Παράλληλα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ΚΑΠΠΑ η παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» του Mikke Kenny, που βραβεύθηκε με το βραβείο Θεάτρου για Παιδιά και Εφήβους, από την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών. Επίσης συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η παράσταση-εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σκιές στο Πεντάγραμμο», που μας ταξιδεύει παρέα με τον Καραγκιόζη από την Δύση ως την Ανατολή, με πυξίδα τη μουσική.  

o Ηλίας Καρελλάς

Για τις παραστάσεις του «Δον Κιχώτη» που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 20-50 ετών. Κατά την ακρόαση θα ζητηθεί μονόλογος, κινητικός αυτοσχεδιασμός και τραγούδι. Επιπλέον προσόν θα θεωρηθεί η γνώση μουσικού οργάνου.  

 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και δύο φωτογραφίες στο email του θιάσου ([email protected]) μέχρι και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Θα αποσταλεί πρόσκληση σε όσους επιλεγούν έως τις 15 Φεβρουαρίου. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.  

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το 9ο Beyond Borders -Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου παρουσιάζει τη φετινή οπτική του ταυτότητα

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Beyond Borders-Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ανανεώνει το ραντεβού του (25/08–01/09/2024) με το κινηματογραφόφιλο κοινό και δημιουργούς απ’ όλον τον...

“Οι δύο χέστηδες” στο Θέατρο Τέχνης

Γράφει η Αντιγόνη Κατσαδήμα Η σημασία της δραματουργίας σε ένα θεατρικό έργο περασμένου αιώνα είναι κομβική, για να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτό και στις...

Γιάννης Αδαμάκης: Όταν μιλάμε για Τέχνη, αναφερόμαστε πάντα στις εξαιρέσεις

Ο καταξιωμένος εικαστικός, Γιάννης Αδαμάκης παρουσιάζει την 37η ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με τίτλο «Passepartout». Σπαρμένες στον καμβά, εικόνες από τα παραμύθια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this