Ανοιξιάτικη δημοπρασία με 136 δημιουργίες Νεοελληνικής Τέχνης

Η ανοιξιάτικη δημοπρασία της VERGOS Auctions σε προσιτές τιμές θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Οίκου.  

H Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης της VERGOS Auctions περιλαμβάνει 136 έργα με σημαντικές υπογραφές καλλιτεχνών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκκίνησης. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ.και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Οίκου.  

 Με αρχικές τιμές που ξεκινούν από €200, οι λάτρεις της τέχνης έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και διακοσμητικά αντικείμενα τέχνης από 67 καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων: Α. Φασιανός,  Γ. Τσαρούχης,  Β. Σπεράντζας, Γ. Κόττης, Γ. Ζογγολόπουλος, Δ. Μυταράς, Δ. Διαμαντόπουλος, Απ. Γεωργίου, Γ. Μόραλης, Π. Τέτσης, Α. Ακριθάκης, Ε. Σακαγιάν, Π. Σάμιος, Τ. Μαντζαβίνος, Θ. Παπαγιάννης, Π. Βαλσαμάκης, Ν. Χριστόπουλος, Γ. Ψυχοπαίδης, Γ. Λαζόγκας κ.ά.  

anoixiatiki-dimoprasia-me-136-dimiourgies-neoellinikis-technis-se-prosites-times
Απόστολος Γεωργίου, Πλοίο, τέμπερα, μολύβι και στυλό σε χαρτί, 14χ13cm

Η εξειδικευμένη ομάδα της VERGOS Auctions επιμελείται τον κατάλογο της δημοπρασίας με στόχο να ενθαρρύνει και να διευκολύνει την ευρύτερη φιλότεχνη κοινότητα να ανακαλύψει την νεοελληνική τέχνη, καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις αναζητήσεις τόσο των νέων συλλεκτών όσο και των έμπειρων αγοραστών. 

anoixiatiki-dimoprasia-me-136-dimiourgies-neoellinikis-technis-se-prosites-times
Παύλος Σάμιος, 1948-2021, Χωρίς τίτλο, ακρυλικό σε μουσαμά, 44,5χ55 cm

Οι ενδιαφερόμενοι για την Ανοιξιάτικη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, όπως επίσης μέσω γραπτής ή/και τηλεφωνικής προσφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com. 

Ανοιξιάτικη δημοπρασία
Lot31, Πάνος Βαλσαμάκης (1900-1986), Πτηνά, κεραμικό πανό, 23Χ23 cm, Εκτίμηση €500-700

 

 

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εκπλήρωση, Υπαίθρια έκθεση της Άλεξ Μυλωνά

Την αναβίωση ή/και την εκπλήρωση του οράματος της γλύπτριας Άλεξ Μυλωνά (1920-2016) - με σύγχρονους όρους - προτείνει η υπαίθρια έκθεση που παρουσιάζεται έως...

Η Κλιματική Αλλαγή «μας αυτοκτονεί» 

Γράφει η Γεωργιάδου Ράνια, Ψυχολόγος Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Εδώ και χρόνια «ζει ανάμεσά μας», αλλά οι πολλοί την σκεφτόμαστε μόνον όταν η νεροποντή «πνίγει...

Οι μουσικές ρίζες των εικαστικών μετασχηματισμών του Κλέε

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Πάουλ Κλέε  / Paul Klee γεννήθηκε κοντά στην πόλη της Βέρνης το 1940. Ο πατέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this