#ArtActs4Women – Διαδραστικό φιλανθρωπικό art project, με στόχο την ενίσχυση της οργάνωσης SHE-Society for Help & Empowerment 

Η διαδικτυακή έκθεση στο www.ArtActs4Women.com διαρκεί από τις 28 έως και τις 31 Μαρτίου 2023.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη, σε συνεργασία με το ART HUB Athens | Cultural Humanitarian Organization, προσκάλεσαν καλλιτέχνες, αλλά και μέλη διάφορων κοινωνικών ομάδων, με αγάπη για την τέχνη και την κοινωνική προσφορά, να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό φιλανθρωπικό art project, με στόχο την ενίσχυση της οργάνωσης SHE- Society for Help & Empowerment.

Όσοι έλαβαν μέρος, πήραν στα χέρια τους μία κάρτα μεγέθους καρτ ποστάλ στην οποία δημιούργησαν το δικό τους έργο τέχνης. Στόχος της ενέργειας ήταν να ανοίξει η καλλιτέχνιδα ένα εικαστικό διάλογο ανάμεσα στους άγνωστους μεταξύ τους συμμετέχοντες.  

Η ανταπόκριση ήταν ανέλπιστα μεγάλη και όλες οι κάρτες, θα συμμετάσχουν από τις 28-31 Μαρτίου σε διαδικτυακή έκθεση στο www.ArtActs4Women.com και θα πωλούνται ανώνυμα στην προκαθορισμένη τιμή των 50€/ κάρτα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα δοθούν στην οργάνωση SHE- Society for Help & Empowerment, της οποίας το έργο στοχεύει στην υπεράσπιση, ενημέρωση και προώθηση των γυναικείων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων ΛΟΑΤΚΙ+, καθώς και στην ενδυνάμωση, στην συμβουλευτική εκπαίδευση, στην εμψύχωση και στην υποστήριξη τους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

#ArtActs4Women

Who is Who

Μαρία Φραγκουδάκη

Η Μαρία Φραγκουδάκη ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Νέα Υόρκης. Στη δουλειά της χρησιμοποιεί ποικιλία εικαστικών γλωσσών όπως ζωγραφική, γλυπτική, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και περφορμανς, για να δημιουργήσει αφηγήσεις που ζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας υλικά που περιλαμβάνουν ύφασμα, γύψο και μπογιά.  

mariafragoudaki.com

#ArtActs4Women

ART HUB Athens- Cultural & Humanitarian Organization

Το ART HUB Athens αποτελεί έναν Πολιτιστικό- Ανθρωπιστικό οργανισμό, στον  οποίο συναντιούνται και συνεργάζονται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με στόχο την αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου και τη δημόσια δράση. Γνωρίζοντας πως η Τέχνη έχει την δύναμη, να αλλάξει τον κόσμο, στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς της χώρας, ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να διευρύνουν τις δράσεις τους. 

arthubathens.org

#ArtActs4Women
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λιζέτα Βασιλειάδη: Τέχνη…κραυγή απόγνωσης

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη Η Λιζέτα Βασιλειάδη παρουσιάζει αυτές τις μέρες τη νέα της δουλειά στην Γκαλερί Αργώ στην Αθήνα με τίτλο «Απόδραση».  Την...

Τέχνη – ερωτισμός – οικολογία, έκθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Η έκθεση Τέχνη, Ερωτισμός, Οικολογία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου 2024, στα πλαίσια διεθνούς διημερίδας φιλοσοφίας, ιστορίας της τέχνης...

Οι εσωστρεφείς προσωπογραφίες του Φραγκίσκο Ντε Γκόγια

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Φρανσίσκο ντε Γκόγια / Francisco Goya y lucientes υπήρξε μαθητής του διακεκριμένου αυλικού ζωγράφου Φρανσίσκο Μπαγέ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this