Δημιουργήστε άρωμα χώρου με βάση την ταυτότητα σας

Η Scent Plus είναι μία εταιρεία η οποία ασχολείται με υπέροχα μοναδικά αρώματα, προσαρμοσμένα ανάλογα στην ταυτότητα του κάθε πελάτη.

Γράφει η Christina P. Mallaki

Εχθές είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το Hotel Show στο ΜΕΚ Παιανίας! Αυτό το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός συγκεντρώνει ξενοδόχους, villa owners, επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και αρχιτέκτονες, οι οποίοι αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά projects. Από την έκθεση μας έκανε μεγάλη εντύπωση ένα ιδιαίτερο περίπτερο. Αυτό της εταιρείας Scent Plus!

Η Scent Plus είναι μία εταιρεία η οποία ασχολείται με υπέροχα μοναδικά αρώματα, προσαρμοσμένα ανάλογα στην ταυτότητα του κάθε πελάτη.

Με την βοήθεια της εταιρείας Use Architecture, η Scent Plus σχεδίασε ένα διαδραστικό περίπτερο, το οποίο σε έκανε να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι μέσα στη φύση! Δημιούργησαν, λοιπόν, μαζί ένα μαγικό κόσμο αισθήσεων με αφοσίωση και δημιουργικότητα. Παράλληλα, το πάθος της ομάδας γεωπόνων Urban Farmers of Athens, οι οποίοι επιμελήθηκαν την μελέτη και σύνθεση των εκπληκτικών φυτών και λουλουδιών, έδωσε μια πνοή μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού στην Αθήνα!

Μεθυστικές μυρωδιές για ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, εστιατόρια και οτιδήποτε άλλο. Αρώματα υπογραφής για κάθε brand, το οποίο θέλει να αναδείξει την μοναδικότητα του! Αγαπημένα μου προϊόντα αποτέλεσαν τα κεριά! 31 χρόνια εξειδίκευση στο οσφρητικό marketing.

Εντύπωση μου έκαναν και οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί. Γνώστες του αντικειμένου τους, χαμογελαστοί, μας ταξίδεψαν μαζί τους μέσα από τα αρώματα! Συγκεκριμένα, μας δόθηκε η δυνατότητα να μυρίσουμε τα αρωματικά χώρου και τα κεριά που δημιουργήθηκαν για δύο υπέροχα ξενοδοχεία, το President στην Αθήνα και το Acro στην Κρήτη. Δύο ξενοδοχεία με διαφορετικό ύφος και διαφορετικές ευωδιές.

Μία εταιρεία την οποία πρέπει να επισκεφτείτε!

Scent plus

Share this
Tags
ArtViews Team
ArtViews Team
Σκοπός της ομάδας μας είναι η προβολή κάθε θετικής προσπάθειας που αναδεικνύει τον πολιτισμό, η ενθάρρυνση των δημιουργών και η επικοινωνία της δουλειάς των καλλιτεχνών σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τα τροφαντά γυναικεία σώματα του γλύπτη Μαγιόλ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, Θεωρητικός της Τέχνης O Αριστίντ Μαγιόλ /Aristide Maillol γεννήθηκε το 1861. Ασχολήθηκε αρχικά για τη ζωγραφική και το 1882 μπήκε...

Μεγάλη διάκριση για την bluegr Hotels & Resorts

Κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Athenaeum InterContinental απονεμήθηκε στη bluegr Hotels & Resorts  το βραβείο για...

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this