Εγκαινιάστηκε το ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023 

Άνοιξε η μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση για τις τέχνες και το design!  

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του ΑΚΤΟ, Art & Design Show 2023, στην Αθήνα. Την Πέμπτη 6 Ιουλίου, το campus του ΑΚΤΟ άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε το ευρύ κοινό παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση Art & Design.

Αρχιτέκτονες, γραφίστες, σχεδιαστές μόδας, φωτογράφοι, εικαστικοί καλλιτέχνες, βιομηχανικοί σχεδιαστές, animators, εκπρόσωποι από τον πολιτιστικό & δημοσιογραφικό χώρο, designers, φιλότεχνοι, απόφοιτ@, καθητ@ς, σπουδαστ@ς, οι γονείς και οι φίλοι τους, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια, καθιερωμένη γιορτή του ΑΚΤΟ!

Η βραδιά των εγκαινίων αποτελεί, κάθε χρόνο, σημείο αναφοράς για την ευρύτερη κοινότητα του ΑΚΤΟ! Με πρωταγωνιστές τους νέους δημιουργούς – designers, με γέλια, αγκαλιές και συγκίνηση, ήταν μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, drinks και party διάθεση, που σηματοδότησε την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Λεπτομέρεια από τους χώρους της εικαστικής έκθεσης του BA (Hons) Fine Art & New Media.

Στο Art & Design Show παρουσιάζονται έργα

Graphic Design / Interior Design / Comics Cartoon / Fashion Design / Animation / Fine Art / Product Design / Photography / Game Design

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023

Η έκθεση καταλαμβάνει συνολική έκταση 5.500τ.μ. και παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design. Τα έργα αποτελούν δημιουργίες σπουδαστών & σπουδαστριών όλων των προγραμμάτων σπουδών του ΑΚΤΟ, που εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023. Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.

Το Αrt & Design Show δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design, να συναντηθεί με καθηγητ@ς, σπουδαστ@ς και τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας ΑΚΤΟ και να πάρει μια “γεύση” για την εμπειρία να (σπουδά)ζεις σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

Δείτε περισσότερα εδώ.

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023

Info

Διάρκεια έκθεσης
Έως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή,
στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου

AKTO Art & Design College
Ευελπίδων 11Α, 113 62
210.5230130)
akto.gr | [email protected]

Από αριστερά: Κωνσταντίνος Μαυρίδης (Head of Marketing, That Gorilla Brand), Στέλλα Κυρίμη (Διευθύνουσα Σύμβουλος AKTO), Γιάννης Παναρετάκης [Δευτεροετής BA (Hons) Sketch-Comics-Cartoon], Πόπη Αναστούλη (Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας ΑΚΤΟ)
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λιζέτα Βασιλειάδη: Τέχνη…κραυγή απόγνωσης

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη Η Λιζέτα Βασιλειάδη παρουσιάζει αυτές τις μέρες τη νέα της δουλειά στην Γκαλερί Αργώ στην Αθήνα με τίτλο «Απόδραση».  Την...

Τέχνη – ερωτισμός – οικολογία, έκθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Η έκθεση Τέχνη, Ερωτισμός, Οικολογία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου 2024, στα πλαίσια διεθνούς διημερίδας φιλοσοφίας, ιστορίας της τέχνης...

Οι εσωστρεφείς προσωπογραφίες του Φραγκίσκο Ντε Γκόγια

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Φρανσίσκο ντε Γκόγια / Francisco Goya y lucientes υπήρξε μαθητής του διακεκριμένου αυλικού ζωγράφου Φρανσίσκο Μπαγέ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this