Εκδόσεις της ειδικής μόνιμης επιτροπής ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων με έργα του Κώστα Ευαγγελάτου

Τρείς εκδόσεις με εκθέσεις πρακτικών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Θ’ Αναθεωρητικής Βουλής κοσμούν στο εξώφυλλο τους ζωγραφικά έργα του ζωγράφου, λογοτέχνη, Θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Τον τόμο με την Έκθεση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κοσμεί η σύνθεση “Εννοιακή Αρχαική Στήλη”, ακρυλικό και σμάλτο, η οποία εκτέθηκε στην αναδρομική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου το 2019 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Έκθεση της ειδικής μόνιμης επιτροπής ισότητας νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου

Τον τόμο με την Έκθεση της Υποεπιτροπής για Θέματα των Ατόμων με Αναπηρία, κοσμεί το έργο “Ανθρωπομορφίες”, ακρυλικό, που εκτέθηκε στην τιμητική έκθεση του καλλιτέχνη το 2018 στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών- Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία.

Έκθεση υποεπιτροπής για τα θέματα των ανθρώπων με αναπηρία, Βουλή των Ελλήνων

Τον τόμο με την Έκθεση της Υποεπιτροπής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων, κοσμεί η σύνθεση “Αναμονή”, μικτή τεχνική, η οποία εκτέθηκε το 2020 στο Art Studio EST.

Έκθεση της υποεπιτροπής για την καταπολέμηση της εμπορίας και της εκμετάλλευσης ανθρώπων

Την έκθεση πρακτικών της Επιτροπής υπογράφουν η Πρόεδρος της Επιτροπής Σοφία Βούλτεψη, η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, η Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου και τα μέλη: Βασίλειος Βασιλειάδης, Άννα Ευθυμίου, Άννα Καραμανλή, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Γεώργιος Κωστήρας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Ασημίνα Σκόνδρα, Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ραλλία Χρηστίδου, Λιάνα Κανέλλη, Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Αγγελική Αδαμοπούλου.

Η εκδοτική επιμέλεια έγινε από την Διεύθυνση εκδόσεων και εκτυπώσεων της Βουλής των Ελλήνων.

(Οι εκδόσεις εκτίθενται στις προθήκες ντοκουμέντων της Σύχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι)

 

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αδριανός Σωτήρης: “Ζωγραφίζω για να ξορκίσω τους φόβους μου”  

Ο ζωγράφος Αδριανός Σωτήρης μιλά στo Αrtviews για την έκτη ατομική του έκθεση με τίτλο “The Thing in Itself”, στην γκαλερί Contemporary Athens σε...

Οι δραματικές μπαρόκ φωτοσκιάσεις του συναρπαστικού Καραβάτζιο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Μικελάντζελο Μερίζι ντα Καραβάτζιο / Michelangelo Merisi da Caravaggio γεννήθηκε πιθανόν στο Μιλάνο το 1571. Ο...

“Εμετός στο Κόρνερ” σε κείμενο, σκηνοθεσία και ερμηνεία Ιάκωβου Μολυμπάκη

Γράφει η  Αιμιλία Φλώρου (Not a review…just my point of view) Στον υπέροχο χώρο του "RAMON" στο Παγκράτι μόνο για μία παράσταση στις 26.3.2024,  ανέβηκε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this