Έκθεση του Ανδρέα Στυλιανού στην Alpha C.K. Art Gallery στην Κύπρο

Η ατομική έκθεση με τίτλο “DYOR” (Do Your Own Research εγκαινιάζεται την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση του κύπριου εικαστικού Ανδρέα Στυλιανού. Στη νέα του δουλειά ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ολοκληρωμένη σειρά από NFTs. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη με ΝFTs καθώς και την πρώτη οργάνωση έκθεσης με NFTs από την Alpha C.K. Art Gallery. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Η έκθεση με τίτλο “DYOR” (Do Your Own Research) διαπραγματεύεται την γεφύρωση ψηφιακών και φυσικών έργων τέχνης και παρουσιάζει έμπρακτα κάποιες προοπτικές εφαρμογές την νέας τεχνολογίας. Η νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη αποτελείται από 28 μοναδικά NFTs, 11 έργα ζωγραφικής, δύο γλυπτά, ένα κεραμικής και ένα με νέον φωτισμό, και μία τοιχογραφία. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση έργων τέχνης δύο διαστάσεων και τρισδιάστατων, μαζί ψηφιακή τέχνη που ο καλλιτέχνης δημιουργεί για να εκφράσει τις ανησυχίες του σε τρέχουσα κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά θέματα.

Λίγα λόγια για τους λόγους του να ασχοληθεί με NFTs από τον καλλιτέχνη

«Επέλεξα να δημιουργήσω NFTs, γιατί μου αρέσει να εξερευνώ ό,τι νέο υπάρχει. Μια τεχνολογία πιστοποίησης μιας ψηφιακής δημιουργίας δεν υπήρχε μέχρι σήμερα, οπότε τα NFTs αποτελούν καθοριστική και ίσως ιστορική στιγμή στην τέχνη. Σήμερα, που ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο μιας νέας τεχνολογίας παράλληλα με την γέννηση μιας νέας κίνησης, θα το θεωρούσα προσωπική παράλειψη να μην του έδινα προσοχή και μην το εξερευνήσω καλλιτεχνικά.»

Ανδρέας Στυλιανού

Who is Who

Ο Ανδρέας Στυλιανού γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Λευκωσίας. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο από το Royal College of Art στο Λονδίνο και την IE Business School στη Μαδρίτη. Έχει ατομικές εκθέσεις στην Λευκωσία, Λος Άντζελες, και Χονγκ Κονγκ. Παράλληλα με την ατομική έκθεση στην Alpha C.K. Art Gallery, ένα NFT του καλλιτέχνη παρουσιάζεται σε ομαδική έκθεση στο Μόναχο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εκτενώς με την δημιουργία, εξερεύνηση και πρώθηση NFTs.

Ανδρέας Στυλιανού

Info

Διάρκεια έκθεσης
Τετάρτη 22 Ιουνίου έως Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ωράριο λειτουργίας
Τρίτη – Παρασκευή 10.00 – 13.00 & 16.30 – 18.30
Σάββατο 10.00 – 13.00

Alpha C.K. Art Gallery
Makarios Ave. & 3 Papanikoli Str.
1077 Nicosia Cyprus
+357 22751325
[email protected]
www.ackgallery.com

Ανδρέας Στυλιανού
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Οι δύο χέστηδες” στο Θέατρο Τέχνης

Γράφει η Αντιγόνη Κατσαδήμα Η σημασία της δραματουργίας σε ένα θεατρικό έργο περασμένου αιώνα είναι κομβική, για να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτό και στις...

Γιάννης Αδαμάκης: Όταν μιλάμε για Τέχνη, αναφερόμαστε πάντα στις εξαιρέσεις

Ο καταξιωμένος εικαστικός, Γιάννης Αδαμάκης παρουσιάζει την 37η ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με τίτλο «Passepartout». Σπαρμένες στον καμβά, εικόνες από τα παραμύθια...

Freedom Plaza: Πώς θα μεταμορφώσει το κέντρο του Μανχάταν

Τα σχέδια για το νέο mega project που θα αλλάξει το κέντρο του Μανχάταν αποκάλυψε το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο Bjarke Ingels Group. Ένα νέο πολιτιστικό κέντρο θα δημιουργηθεί στη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this