Εκθεσιακός και εκδοτικός εορταστικός Δεκέμβριος από τον Κώστα Ευαγγελάτο

Ο Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης συμμετοχής του, ως τιμώμενος εικαστικός, στα Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης 2023 / Visions of Contemporary Art, στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στην Αθήνα, προετοιμάζει εντατικά την μεγάλη έκθεση ζωγραφικών έργων του στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Η έκθεση με τίτλο “Διαχρονικές Συνάφειες” θα πραγματοποιηθεί από τις 11-14 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Πολεμικού Μουσείου, Λεωφ. Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2-4.
Τα εγκαίνια της τιμητικής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:00.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο, από τις 10.30 π.μ. -17:00 με καθημερινές ξεναγήσεις από τον καλλιτέχνη στις 12:30.
Κώστας Ευαγγελάτος, Επετειακό ημερολόγιο, Art Calendar 2023

Στα μέσα του μηνός θα ξεκινήσουν στο Art Studio Est-La Chambre τα ετήσια Art Weekends, στα οποία θα γίνουν παρουσιάσεις του επετειακού λευκώματος τέχνης  “Κώστας Ευαγγελάτος- 50 Χρόνια δημιουργίας (1973-2023)” και του νέου εικαστικού, συλλεκτικού Ημερολογίου 2024, με τίτλο “Προεφηβικές συνθέσεις”, που περιλαμβάνει πρώιμα μαθητικά σχέδια και ζωγραφιές του Κώστα Ευαγγελάτου, που δημοσιεύονται πρώτη φορά.

Κώστας Ευαγγελάτος, Δεκέμβριος 2023, Ημερολόγιο
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το 9ο Beyond Borders -Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου παρουσιάζει τη φετινή οπτική του ταυτότητα

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Beyond Borders-Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ανανεώνει το ραντεβού του (25/08–01/09/2024) με το κινηματογραφόφιλο κοινό και δημιουργούς απ’ όλον τον...

“Οι δύο χέστηδες” στο Θέατρο Τέχνης

Γράφει η Αντιγόνη Κατσαδήμα Η σημασία της δραματουργίας σε ένα θεατρικό έργο περασμένου αιώνα είναι κομβική, για να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτό και στις...

Γιάννης Αδαμάκης: Όταν μιλάμε για Τέχνη, αναφερόμαστε πάντα στις εξαιρέσεις

Ο καταξιωμένος εικαστικός, Γιάννης Αδαμάκης παρουσιάζει την 37η ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με τίτλο «Passepartout». Σπαρμένες στον καμβά, εικόνες από τα παραμύθια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this