Εκθεσιακός και εκδοτικός εορταστικός Δεκέμβριος από τον Κώστα Ευαγγελάτο

Ο Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης συμμετοχής του, ως τιμώμενος εικαστικός, στα Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης 2023 / Visions of Contemporary Art, στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στην Αθήνα, προετοιμάζει εντατικά την μεγάλη έκθεση ζωγραφικών έργων του στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Η έκθεση με τίτλο “Διαχρονικές Συνάφειες” θα πραγματοποιηθεί από τις 11-14 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Πολεμικού Μουσείου, Λεωφ. Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2-4.
Τα εγκαίνια της τιμητικής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:00.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο, από τις 10.30 π.μ. -17:00 με καθημερινές ξεναγήσεις από τον καλλιτέχνη στις 12:30.
Κώστας Ευαγγελάτος, Επετειακό ημερολόγιο, Art Calendar 2023

Στα μέσα του μηνός θα ξεκινήσουν στο Art Studio Est-La Chambre τα ετήσια Art Weekends, στα οποία θα γίνουν παρουσιάσεις του επετειακού λευκώματος τέχνης  “Κώστας Ευαγγελάτος- 50 Χρόνια δημιουργίας (1973-2023)” και του νέου εικαστικού, συλλεκτικού Ημερολογίου 2024, με τίτλο “Προεφηβικές συνθέσεις”, που περιλαμβάνει πρώιμα μαθητικά σχέδια και ζωγραφιές του Κώστα Ευαγγελάτου, που δημοσιεύονται πρώτη φορά.

Κώστας Ευαγγελάτος, Δεκέμβριος 2023, Ημερολόγιο
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η γοητεία της ενοχλητικής αισθητικής του Μπρακ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Ζωρζ Μπρακ / Georges Braque γεννήθηκε στο Αρζαντέιγ του Seine-et-Oise της Γαλλίας το 1882. Μεγάλωσε στη...

Vergos Auctions: 35 χρόνια στην κορυφή των ελληνικών δημοπρασιών

Το 2024 σηματοδοτεί για τη VERGOS Auctions τη συμπλήρωση 35 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στις ελληνικές δημοπρασίες. Η VERGOS Auctions ιδρύθηκε το 1989 από τον...

Άρτεμις Ποταμιάνου: Οι συνθήκες επιλογών της γυναικείας υπόστασης ανά τους αιώνες…συνθήκες ελευθερίας ή ανελευθερίας;

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη Η εικαστικός- επιμελήτρια Άρτεμις Ποταμιάνου στο πλαίσιο μιας εικαστικής τριλογίας που συνεχίζεται ως ανοιχτός διάλογος στο χρόνο και θέτει σημαντικά αξιακά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this