Έργα τέχνης σε προσιτές τιμές στην Ανοιξιάτικη δημοπρασία της Vergos Auctions 

H Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ.

Μία εικαστική σύνθεση από δημιουργίες που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, περιλαμβάνει η Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης  της VERGOS Auctions η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ.  

Με τιμές εκκίνησης από €100 έως €3.000 τα 146 πρωτότυπα έργα της επερχόμενης δημοπρασίας, υπόσχονται να φέρουν την εικαστική άνοιξη στο φιλότεχνο κοινό που αναζητά έργα τέχνης σε προσιτές τιμές. Η ένθερμη ανταπόκρισή του κοινού εδραίωσε τη συγκεκριμένη κατηγορία δημοπρασιών της VERGOS Auctions στην ελληνική αγορά, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στην τέχνη με εξαιρετικές και ταυτόχρονα, οικονομικά προσιτές καλλιτεχνικές δημιουργίες. 

Γ. Τσαρούχης (1910-1989), Μεταξοχώρι, υδατογραφία σε χαρτί, 15Χ22,5 cm, Τιμή εκτίμησης €2.000-3.000

68 Έλληνες καλλιτέχνες με αναγνωρισμένη εικαστική πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκπροσωπούνται με έργα τέχνης στη δημοπρασία, μεταξύ των οποίων

 Γ. Γαΐτης, Σπ. Βασιλείου, Άγγ. Γιαλλινάς, Γ. Μόραλης, Δ. Μυταράς, Α. Φασιανός, Γ. Χαλεπάς, Β. Σπεράντζας, Γ. Τσαρούχης, Ν. Χατζηκυριάκος – Γκίκας, Takis, Γ. Λάππας, Χρ. Καγκαράς, Ν. Χριστόπουλος, Π. Βαλσαμάκης, Μποστ, Ό. Ζούνη, Μ. Πωπ, Εδ. Σακαγιάν, Γ. Ζογγολόπουλος, Ε. Βερναρδάκη καθώς και πολλοί άλλοι. 

Η δημοπρασία θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, όπως επίσης μέσω γραπτής ή/και τηλεφωνικής προσφοράς.  

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com 

Σπ.Βασιλείου (1902-1985), Η πόρτα, ακρυλικό σε μουσαμά, 24,5 Χ 35,5 cm, Τιμή εκτίμησης €1.200-1.600
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Οι δύο χέστηδες” στο Θέατρο Τέχνης

Γράφει η Αντιγόνη Κατσαδήμα Η σημασία της δραματουργίας σε ένα θεατρικό έργο περασμένου αιώνα είναι κομβική, για να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτό και στις...

Γιάννης Αδαμάκης: Όταν μιλάμε για Τέχνη, αναφερόμαστε πάντα στις εξαιρέσεις

Ο καταξιωμένος εικαστικός, Γιάννης Αδαμάκης παρουσιάζει την 37η ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με τίτλο «Passepartout». Σπαρμένες στον καμβά, εικόνες από τα παραμύθια...

Freedom Plaza: Πώς θα μεταμορφώσει το κέντρο του Μανχάταν

Τα σχέδια για το νέο mega project που θα αλλάξει το κέντρο του Μανχάταν αποκάλυψε το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο Bjarke Ingels Group. Ένα νέο πολιτιστικό κέντρο θα δημιουργηθεί στη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this