Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Ο Thom Browne έκλεισε με Gothic δημιουργίες

Ο Thom Browne παρουσίασε Gothic δημιουργίες με σκηνικό που είχε στήσει ο ίδιος.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με μοναδικά volume σχέδια ενώ στο soundrack του show, ακουγόταν η ηθοποιός Carrie Coon να απαγγέλει το ποίημα του Edgar Allan Poe: “The Raven”.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μας παρουσίασε τη νέα του συλλογή, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, στην οποία κυριαρχούσε τα ασπρόμαυρο μοτίβο, metallic μπότες, statement coats, μοτίβα με κοράκια, εντυπωσιακά μαλλιά και βέλο.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με μοναδικά volume σχέδια ενώ στο soundrack του show, ακουγόταν η ηθοποιός Carrie Coon να απαγγέλει το ποίημα του Edgar Allan Poe: “The Raven”.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μας παρουσίασε τη νέα του συλλογή, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, στην οποία κυριαρχούσε τα ασπρόμαυρο μοτίβο, metallic μπότες, statement coats, μοτίβα με κοράκια, εντυπωσιακά μαλλιά και βέλο.

 

 

Στο τέλος, βγήκε ο ίδιος ο Thom να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε.

Μάλιστα, λόγω “Βαλεντίνου” έδωσε μία καρδιά στον σύντροφο του!

Share this
Tags
ArtViews Team
ArtViews Team
Σκοπός της ομάδας μας είναι η προβολή κάθε θετικής προσπάθειας που αναδεικνύει τον πολιτισμό, η ενθάρρυνση των δημιουργών και η επικοινωνία της δουλειάς των καλλιτεχνών σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύγχρονες εικαστικές προσεγγίσεις για τον Λόρδο Βύρωνα

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Στην κοσμοϊστορική συγκυρία της εξεγερμένης Ελλάδας του 1821 υπήρξε πολύτιμη η συμβολή κορυφαίων προσωπικοτήτων του πνευματικού κόσμου,...

Κάτια Βαρβάκη: Η Τέχνη είναι σαν το ξέφρενο φτερούγισμα μιας λιβελούλας 

Στις μέρες μας, που έννοια της Τέχνης έχει προσαρμοστεί στην ευρύτητα των δυνατοτήτων των ψηφιακών μέσων, η Κάτια Βαρβάκη, με σπουδές ζωγραφικής στην Ανωτάτη...

To Kallichoron Art Boutique Hotel της Αστυπάλαιας γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αυτά τα 10 χρόνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this