«Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Νέοι Ορίζοντες»: ένα διακρατικό forum από την BPW Athens

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αθήνας, Business & Professional Women – BPW Athens διοργανώνει διακρατικό FORUM για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 8:00 π.μ.

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αθήνας (ΟΓΓΕ), Business & Professional Women – BPW Athens διοργανώνει διακρατικό FORUM για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για μία ιδιαίτερης σημασίας ημερίδα με θέμα: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Νέοι Ορίζοντες» στην Αθήνα, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Η BPW Athens είναι μέλος του αντίστοιχου διεθνούς οργανισμού BPW International και ιδρυτικό μέλος της ένωσης BPW AdrionNet. Φιλοξενεί δε το πρώτο AdrionNet Forum.

Η ημερίδα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Εμπορικού Και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ερμής» εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ, με την συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών, οι οποίοι θα αναπτύξουν ζητήματα επιχειρηματικότητας σε τομείς όπως του τουρισμού, της πολιτιστικής βιομηχανίας, της πληροφορικής και γενικά τις ευκαιρίες για επιχειρηματική ανάπτυξη των γυναικών και τις προκλήσεις στις χώρες της Αδριατικής και του Ιονίου.

Η ημερίδα θα είναι διακρατική και θα συμμετάσχουν σύνεδροι από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κροατία και την Κύπρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected]

INFO:

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ακαδημίας 7, Αθήνα

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Στις 8:00 π.μ

 

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

Χρήστος Κονταρούδης: Ο άνθρωπος ανυψώνεται ηθικά και αισθητικά από τη θέαση της εικαστικής τέχνης 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design...

Νίκος Λαγός: H τέχνη δρα υπερβατικά και απελευθερωτικά 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Κοιτώντας τα τελάρα του εικαστικού Νίκου Λαγού, ο θεατής διαπιστώνει μια τολμηρή αίσθηση του χρώματος και της σύνθεσης στο όριο μιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this