Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Μπάθα “Συγχρονισμοί” στην Artshot-Sophia Gaitani

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 17 Μαίου στις 20:00.

Η αίθουσα τέχνης Artshot – Sophia Gaitani παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Συγχρονισμοί” του Θανάση Μπάθα.

Διάρκεια Έκθεσης: 17 Μαίου-13 Ιουνίου 2019

Who Is Who

Ο Αθανάσιος Μπάθας γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1981.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) της Αθήνας με καθηγητή τον Γιάννη Ψυχοπαίδη, από όπου αποφοίτησε το 2012.

Γράφει, παίζει και ακούει πολύ μουσική. Έχει ασχοληθεί με την αγιογράφηση βυζαντινών ναών, με εικονογραφήσεις για κόμικ και επιτραπέζια παιχνίδια και έχει διδάξει ζωγραφική και σχέδιο σε μικρούς και μεγάλους, σε ιδιωτική, αλλά και δημόσια εκπαίδευση.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις από το 2012 ως σήμερα.

INFO:

Gallery artshot Sophia Gaitani, Λεμπέση 11, Ακρόπολη, Αθήνα

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή  12.30-15.00 & 17.30-20.30

Τετάρτη & Σάββατο 12.30-17.00

Πληροφορίες: 6984135085, 211-4044311

artshot@sophiagaitani.gr | gaitani.sophia@gmail.com | www.artshot.gr

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Antoine de Saint-Exupéry: Ο πρίγκιπας της παιδικής μας ηλικίας

Γράφει η Λιάνα Ζωζά Ο Antoine de Saint-Exupéry, ο "μπαμπάς" του Μικρού Πρίγκιπα, δεν είχε σίγουρα στο μυαλό του, όταν έγραφε το βιβλίο του, πως...

Ο Αφηρημένος Εξπρεσιονισμός του Μπάρνετ Νιούμαν ενάντια στον «κρατικό καπιταλισμό και την απολυταρχία»

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Γιος Εβραίων μεταναστών από την Πολωνία, ο Αμερικανός εικαστικός και κύριος εκπρόσωπος του κινήματος του Αφηρημένου Εξπρεσιονισμού, Μπάρνετ Νιούμαν, γεννήθηκε το...

Ψήφισμα για τον θάνατο της Μαρίνας Λαμπράκη- Πλάκα από το Δ.Σ της “Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή της είδησης του θανάτου της σπουδαίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this