Η Δάφνη Βοτανοπούλου στη διεθνή οργάνωση «𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 𝐄𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒»

Η Ελληνίδα εικαστικός θα παρουσιάσει πρωτότυπα έργα της που δημιούργησε ορμώμενη από την αγάπη της για τα άλογα και τον κόσμο της ιππασίας. 

Η Ελληνίδα εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου που έχει κερδίσει τον θαυμασμό του εικαστικού κοινού και διακρίσεις στη διεθνή σκηνή μοντέρνας τέχνης, φιλοξενείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και θα παρουσιάσει σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση «𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 𝐄𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒» πρωτότυπα έργα της που δημιούργησε ορμώμενη από την αγάπη της για τα άλογα και τον κόσμο της ιππασίας. 

Το «𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 𝐄𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥» δίνει ραντεβού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τους λάτρεις της ιππασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο 

Η μεγάλη διοργάνωση της υπερπήδησης εμποδίων με παγκόσμιο ενδιαφέρον, θα διεξαχθεί το τετραήμερο, 30 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου που τελεί υπό την αιγίδα και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Πάνω από 200 ιππείς και αμαζόνες από πολλές χώρες της Ευρώπης θα συναγωνιστούν για πλούσια έπαθλα και ένα μοναδικό θέαμα.  

Δάφνη Βοτανοπούλου
Δάφνη Βοτανοπούλου

Συνολικά τις τέσσερις ημέρες των αγώνων θα πραγματοποιηθούν 21 αγωνίσματα. Μαζί με τους αθλητές των ομάδων από πέντε χώρες, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουκρανία, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία, κορυφαίοι ιππείς από την Κεντρική Ευρώπη θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου και του σημαντικού και πιο υψηλού αγωνίσματος Grand Prix. 

Η Δάφνη Βοτανοπούλου

Η εικαστική έκθεση της Δάφνης Βοτανοπούλου «𝐄𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐫𝐭» θα αποτελεί αναπόσπαστο event της λαμπερής αυτής 4ήμερης διοργάνωσης. Μια καλλιτέχνης με σεβασμό στη Τέχνη, αποσκοπώντας στο να προσφέρει αισθητική απόλαυση σε όλους επισκέπτες και θεατές αυτού του ευγενούς αθλήματος, θα παρουσιάσει αυθεντικά έργα της που έχουν εντυπωσιάσει στην καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και έργα που δημιούργησε αποκλειστικά για το «𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 𝐄𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒».  

www.daphnesartistry.com 

Δάφνη Βοτανοπούλου

Info

Διάρκεια
Πέμπτη 30 Μαΐου έως και Κυριακή 2 Ιουνίου

𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 𝐄𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒

Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας
Μαρκόπουλο

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές.

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

Χρήστος Κονταρούδης: Ο άνθρωπος ανυψώνεται ηθικά και αισθητικά από τη θέαση της εικαστικής τέχνης 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design...

Νίκος Λαγός: H τέχνη δρα υπερβατικά και απελευθερωτικά 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Κοιτώντας τα τελάρα του εικαστικού Νίκου Λαγού, ο θεατής διαπιστώνει μια τολμηρή αίσθηση του χρώματος και της σύνθεσης στο όριο μιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this