Η Kapopoulos Fine Arts συμμετέχει στο LA Art Show με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς εικαστικούς  

Στο κορυφαίο, διεθνές εικαστικό γεγονός LA Art Show,  που πραγματοποιείται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ, από τις 15-19 Φεβρουαρίου συμμετέχει η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, εκπροσωπώντας κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς εικαστικούς καλλιτέχνες.  

Το LA Art Show αποτελεί σημαντική διοργάνωση, από την οποία αναφύονται οι σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια τέχνη, ενώ συμμετέχουν σημαντικές γκαλερί τόσο από την Αμερική, όσο και από την Ευρώπη και από τον υπόλοιπο πλανήτη.  

Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts συμμετέχει με το περίπτερο Νο 918, στο Ευρωπαϊκό τμήμα, ανάμεσα σε ονομαστές αίθουσες τέχνης από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Κωστής Γεωργίου

Όπως σημειώνει ο γκαλερίστας Γρηγόρης Καπόπουλος

«το Λος Άντζελες μέσα από την κορυφαία αυτή διοργάνωση αναδεικνύεται ως παγκοσμίου φήμης προορισμό για την τέχνη και θέλαμε να δώσουμε το παρών με κορυφαίες επιλογές καλλιτεχνών, που ανταποκρίνονται απόλυτα στο πνεύμα της διοργάνωσης, για παρουσίαση των σύγχρονων κινημάτων της τέχνης».   

Antonio Segui

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που παρουσιάζει η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts είναι οι

Jeff Koons, Mr. Brainwash, R. Orlinski, C. Bouteiller, Erro, Segui, Carole Feuerman, Αλέκος Φασιανός, Δημήτρης Γέρος, Κωστής Γεωργίου, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Μαρία ΦΙλοπούλου, Sonke και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες που εκπροσωπεί, με χαρακτηριστικά τους έργα, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της δουλειάς τους και ταυτόχρονα καινοτόμες προτάσεις.  

Φασιανός

Στη διεθνή αυτή διοργάνωση, συμμετέχουν περισσότερες από 120 γκαλερί, μουσεία και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί τέχνης, που εκθέτουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, έργα σε χαρτί, εγκαταστάσεις, καθώς και φωτογραφία, σχέδιο, βίντεο και περφόρμανς. Τα έργα εκτίθενται σε πολλά και διαφορετικά τμήματα με μεγαλύτερο το τμήμα «Modern and Contemporary».  

Το LA Art Show παρουσιάζει υψηλή επισκεψιμότητα, καθώς αυτή την εποχή είναι ο απόλυτος προορισμός για την τέχνη, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον φιλότεχνων, συλλεκτών, καλλιτεχνών, γκαλεριστών από όλο τον κόσμο.  

Περισσότερα στο: www.laartshow.com 

LA Art Show

 

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Κλιματική Αλλαγή «μας αυτοκτονεί» 

Γράφει η Γεωργιάδου Ράνια, Ψυχολόγος Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Εδώ και χρόνια «ζει ανάμεσά μας», αλλά οι πολλοί την σκεφτόμαστε μόνον όταν η νεροποντή «πνίγει...

Οι μουσικές ρίζες των εικαστικών μετασχηματισμών του Κλέε

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Πάουλ Κλέε  / Paul Klee γεννήθηκε κοντά στην πόλη της Βέρνης το 1940. Ο πατέρας του...

Οι θεοσοφικές ιδέες στο νεοπλαστικισμό του Μοντριάν

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Πητ Μοντριάν / Piet Mondrian γεννήθηκε στην πόλη Αμερσφόρτ της Ολλανδίας το 1872. Σπούδασε στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this