Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες» 

Ο Διαγωνισμός Συγγραφής Παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες» των εκδόσεων Lebee συστήνει στο κοινό την έγκριτη κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει με τη μοναδική και έμπειρη ματιά της τα έργα των συμμετεχόντων.

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από μέλη της συγγραφικής κοινότητας, τα οποία έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στη λογοτεχνία και έχουν αναδείξει μοναδικές συγγραφικές προσπάθειες. Μεταξύ της κριτικής επιτροπής συγκαταλέγονται οι συγγραφείς Μάρω Θεοδωράκη, Αναστασία Κορινθίου και Φραντσέσκα Αλεξοπούλου, εκπρόσωπος του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, ο εκδότης και συγγραφέας Γιώργος Δ. Λεμπέσης (Lebee), ο συγγραφέας και ιδιοκτήτης του Μικρού Πολυτεχνείου, Θράσος Καμινάκης και η Ελένη Νικολέλη (Χαρτόπολις). Η εμπειρία και η αντικειμενικότητα των κριτών εγγυώνται τη δίκαιη αξιολόγηση των προσπαθειών των επίδοξων συγγραφέων.

Κατά τη διαδικασία αξιολόγησης, κάθε συμμετοχή στο Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες» θα κριθεί ανώνυμα, με βάση σαφή και προκαθορισμένα κριτήρια που διασφαλίζουν την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το παραμύθι τους μέχρι τις 31 Αυγούστου 2024 διεκδικώντας μοναδικά έπαθλα.

Οι εκδόσεις Lebee σας προσκαλούν να συμμετέχετε στον πιο δημιουργικό διαγωνισμό παραμυθιού και να μοιραστείτε τις μοναδικές παραμυθένιες ιστορίες σας με το κοινό.

Μέρος των εσόδων του Διαγωνισμού θα διατεθεί στο έργο του Οργανισμού «Μαζί για το Παιδί».

Λίγα λόγια για τις Εκδόσεις LeBee

Οι Εκδόσεις Lebee, είναι ένας χώρος όπου οι ιστορίες ζωντανεύουν και αγγίζουν τις ψυχές των αναγνωστών. Μέσα από τη συνεργασία των Εκδόσεων Lebee με συγγραφείς, δημιουργείται ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα και νόημα. Στόχος τους είναι να εκδίδουν ποιοτικά βιβλία που ξεχωρίζουν και προσφέρουν κάτι μοναδικό στο κοινό.

Με την εμπειρία όλων των μελών, που απαρτίζουν τις Εκδόσεις Lebee, και με σεβασμό προς το όραμα κάθε συγγραφέα, παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε νέοι ή καταξιωμένοι συγγραφείς να φέρουν τις ιστορίες τους στο φως. Από την πρώτη έκδοση μέχρι την προώθηση, οι Εκδόσεις Lebee διασφαλίζουν ότι κάθε βιβλίο φτάνει στα χέρια του κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Κλιματική Αλλαγή «μας αυτοκτονεί» 

Γράφει η Γεωργιάδου Ράνια, Ψυχολόγος Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Εδώ και χρόνια «ζει ανάμεσά μας», αλλά οι πολλοί την σκεφτόμαστε μόνον όταν η νεροποντή «πνίγει...

Οι μουσικές ρίζες των εικαστικών μετασχηματισμών του Κλέε

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Πάουλ Κλέε  / Paul Klee γεννήθηκε κοντά στην πόλη της Βέρνης το 1940. Ο πατέρας του...

Οι θεοσοφικές ιδέες στο νεοπλαστικισμό του Μοντριάν

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Πητ Μοντριάν / Piet Mondrian γεννήθηκε στην πόλη Αμερσφόρτ της Ολλανδίας το 1872. Σπούδασε στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this