Η Maria Antelman έρχεται στην Crux Galerie για την έκθεση True Believers (Part I)

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, παρουσία της καλλιτέχνιδος, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 και ώρες 18.00-21.00.

Στο πλαίσιο της έκθεσης True Believers (Part I) η Crux Galerie υποδέχεται την Maria Αntelman, που θα βρίσκεται στην Αθήνα, ειδικά για την έκθεση, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Η δουλειά της Antelman ασχολείται με τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στο άτομο και πως αυτή συντελεί στη διαμόρφωση μια νέας υβριδικής υποκειμενικότητας. Η Antelman συμμετέχει στην έκθεση True Believers (Part I) με ένα καινούριο βίντεο που φέρει τον τίτλο “Stone People” και με φωτογραφίες που συμπεριλήφθηκαν στην έκθεση “Companion Pieces: New Photography 2020” στο ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης.

Who is Who

Γεννημένη στην Αθήνα το 1971, η Maria Antelman συνδέθηκε με τη γκαλερί Τhe Apartment όπου και παρουσίασε μια σειρά από ατομικές εκθέσεις, ενώ ταυτόχρονα η δουλειά της παρουσιάστηκε σε ατομικές εκθέσεις σε ιδρύματα και μουσεία όπως το Ιδρυμα Ευγενίδη και το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Εχοντας έδρα την Αμερική για πάνω δύο δεκαετίες, η καλλιτέχνης έχει πρόσφατα πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε ιδρύματα όπως το Bemis Art Center of Contemporary Art στη Nebraska και το Visual Arts Centre του Πανεπιστημίου του Τexas στο Austin.

Info

Η έκθεση True Believers (Part I) θα είναι ανοιχτή για το κοινό, παρουσία της καλλιτέχνιδος, την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρες 18.00-21.00.

Crux Galerie
Σέκερη 4, Αθήνα 106 74

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εξ αφορμής μιας συναυλίας: Nightwish @ Release Athens 2023

Γράφει η Βανέσσα Πανοπούλου We were here H φεστιβαλική περίοδος ξεκίνησε για το σχετικά νεαρό Release Festival με την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Nightwish στην χώρα μας. Μαζί...

“Hola” Flamenco Festival, μια επιτυχημένη διοργάνωση έκλεισε τα έξι της χρόνια

Γράφει η Μαρία Τριγώνη H έκτη χρονιά διοργάνωσης του διήμερου “Hola” Flamenco Festival, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και το artviews.gr δεν θα μπορούσε να λείπει απ’...

“Frontpage Project”, Ομαδική εικαστική έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη

Ομαδική εικαστική έκθεση γύρω από την κεντρική ιδέα της ‘πρώτης σελίδας’, της ‘πρώτης είδησης’, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.  Συμμετέχουν δημιουργοί από τον εικαστικό χώρο και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this