Η Teleperformance Greece αγκαλιάζει με τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις της παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξή μας

14 οργανώσεις, 157 παιδιά και αμέτρητες στιγμές χαράς και προσφοράς

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου – Φέτος τα Χριστούγεννα, η Teleperformance Greece στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί, στηρίζει οικογένειες και παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας για να περάσουν όμορφες γιορτές, συνεισφέροντας ενεργά στις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα η Teleperformance Greece προχώρησε σε δωρεά για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS στη Βάρη και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή, μεταδίδοντας το πνεύμα των εορτών, εργαζόμενοι της εταιρείας φρόντισαν να στολίσουν το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην Αθήνα, σε συνεργασία με τους μικρούς επισκέπτες και το εκπαιδευτικό προσωπικό, προσφέροντας έτσι απλόχερα χαμόγελα σε όλους.

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις συμπεριέλαβαν επίσης τη στήριξη της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, με δωρεές σε παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, και αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους. Δωρεές πραγματοποιήθηκαν και προς το ορφανοτροφείο θηλέων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Χανίων «Άγιος Νεκτάριος» για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών. Μέσα από αυτές τις δράσεις υποστηρίχθηκαν 157 παιδιά.

Στη σημαντική φετινή πρωτοβουλία της Teleperformance Greece έρχεται να προστεθεί η υποστήριξη 10 ΜΚΟ, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου bazaar που πραγματοποιήθηκε 20 και 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο από το 2014 έτσι και φέτος, εργαζόμενοι της Teleperformance Greece προσφέρουν 933 εργάσιμες ώρες για να στηρίξουν το έργο του οργανισμού Make- A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πραγματοποιώντας εξερχόμενες κλήσεις με στόχο τη διάδοση του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής». Το πρόγραμμα συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια παρουσίας, ενώ η σημαντική ανταπόκριση του κόσμου κάθε χρόνο βοηθά στην εκπλήρωση του 1/3 των ευχών ετησίως.

Η διάθεση προσφοράς της εταιρείας αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμά της για έναν κόσμο όπου όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες, ενώ μέσω των δράσεων της επιχειρεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δυνατό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Σε δήλωσή της η Μυρσίνη Σωτηροπούλου, Chief Marketing Officer της Teleperformance Greece, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που φέτος, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες δράσεις μας, δώσαμε χαρά σε παιδιά και στις οικογένειές τους. Με έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, προχωρήσαμε στην υλοποίηση των φετινών δωρεών, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά τα ιδρύματα και τους οργανισμούς που συνεργαστήκαμε για το τόσο σημαντικό έργο που επιτελούν, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.»

 

 

Σχετικά με την Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής “Customer Experience Management” στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους, με πάνω από 10.500 εργαζόμενους που προέρχονται από 109 χώρες. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001, COPC OSP, PCI DSS, ISO 27001, Verego SRS, BEST, TOPS και Lean Six Sigma, χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και υποστηρίζει επαφές μέσω κλήσεων, e-mail, chat, μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, Artificial Intelligence, Ψηφιακές Πλατφόρμες, Bots, Speech Analytics, Bots, RPA’s, IVR, fax, sms και whitemails.

Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά, προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων “One-Office” σε Customer Experience Services, Back-Office Services και Knowledge Services, έχοντας λάβει πολλές σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα όπως Best Place to Work (2021, 2020, 2017, 2013), αλλά και στο εξωτερικό όπως το Best Multilingual Contact Center in Europe (2019, 2018, 2017).

Μάθετε περισσότερα για εμάς
Website: www.jobsteleperformance.comwww.teleperformance.com
Email: [email protected]
LinkedIn: www.linkedin.com/company/teleperformance/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
SOCIALDOO PR & Strategic Comms:
Κατερίνα Σαμαρτζή, Corporate Communications Manager, + 30 6970047335, [email protected]
Στέλα Καραχρήστου, Head of Media Relations, + 30 6906815925, [email protected]

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εκθεσιακός και εκδοτικός εορταστικός Δεκέμβριος από τον Κώστα Ευαγγελάτο

Ο Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης συμμετοχής του, ως τιμώμενος εικαστικός, στα Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης 2023 / Visions of Contemporary Art, στον...

Η γεωμετρική πηγή των αφηρημένων αυτοσχεδιασμών του Καντίνσκι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Vassili Kandinsky γεννήθηκε στη Μόσχα το 1866. Το 1886 παρακολούθησε μαθήματα Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας....

Το ελκυστικό μυστήριο των εικαστικών έργων του Μαγκρίτ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.  Ο Ρενέ Μαγκρίτ γεννήθηκε το 1898 στην Βελγική πόλη Λεσίν. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του διαδραμάτισαν τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this