Ιούνιος Τέχνης για τον εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο

Ο Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει τον Ιούνιο τις εικαστικές του εκθέσεις και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση ζωγραφικών του έργων και επιζωγραφισμένων σφαιρών με τίτλο “Μορφές και Κιονόκρανα” / “Capitals and Forms” στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών (Ιλίου Μέλαθρον), η οποία εγκαινιάστηκε με επιτυχία τον Μάιο, την Διεθνή Ημέρα Μουσείων, θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου 2022.
Από τις 28 Μαίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2022, συμμετέχει με δύο ζωγραφικά έργα του στην μεγάλη διεθνή αντιπολεμική  έκθεση “Padiglione Ucraina”,που ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Biblioteca Civica A. Aonzo, της Quiliano (SV) στην Βόρεια Ιταλία. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Ruggero Maggi με την συνεργασία του SACS-MUSEO DINAMICO DELLA MAIL ART. /
Ιούνιος 2022, Kώστας Ευαγγελάτος, Art Calendar

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 θα ολοκληρωθούν τα φετινά Art Weekends στο χώρο του Art Studio Est-La Chambre, που από την επανέναρξη των καλλιτεχνικών δρωμένων κράτησαν συνεχές το ενδιαφέρον των φιλότεχνων.

Παράλληλα  o Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στον πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει η Εταιρεία Ελλήνων λογοτεχνών (ΕΕΛ) και η  Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΕΛ), τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν περί τα μέσα Ιουνίου.
Στο τέλος του μήνα με συνεργάτες του θα βρίσκεται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όπου και θα ανακοινώσει το θερινό εκθεσιακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa “Ροδόπη”, η οποία με την ηθική στήριξη ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και διανοουμένων διανύει επιτυχώς 22 χρόνια ανεξάρτητων και σημαντικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

www.rodopicollection.blogspot.com

O Kώστας Ευαγγελάτος, Art Studio Est-La Chambre, 2022
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η εφιαλτική τέχνη του Γκότφριντ Χέλνβαϊν που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Ο Αυστρο-Ιρλανδός εικαστικός, Γκότφριντ Χέλνβαϊν, γεννήθηκε στη Βιέννη το 1948. Έχοντας εργαστεί στους χώρους της ζωγραφικής, του σχεδίου, της φωτογραφίας, της...

Delivery: Η σκληρή πραγματικότητα της Αθήνας

Γράφει ο Σωτήρης Χάιδας Ένας νεαρός άνδρας αγνώστου παρελθόντος, άνευ ονόματος και χωρίς κανένα απολύτως πλάνο ζωής, θα καταφθάσει με το Κτελ στην καρδιά της...

Penelope Cruz και Pedro Almodóvar: Από τα 90’s μέχρι σήμερα

Γράφει η Μαρία Δήμου Έπειτα από ένα θριαμβευτικό ξεκίνημα την δεκαετία του ’80, o εκκεντρικός Ισπανός σκηνοθέτης με τα τρελά μαλλιά και την υπέρμετρη αδυναμία στις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this