Μάντη Περσάκη: Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία “Best Pilates Center” της χρονιάς στα Fitness Awards 2022

Η Μάντη Περσάκη ή αλλιώς απλά Μάντη για την μεγάλη κοινότητα των ανθρώπων που γυμνάζονται μαζί της στα Pilates by Mandy and More και την νιώθουν το δικό τους άνθρωπο έχει ακόμη μια διάκριση στο βιογραφικό της.

Τα Pilates by Mandy and More, με επικεφαλής Coach την Μάντη Περσάκη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής BSc, MSc, PhD πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά στην Εξειδίκευση στο Pilates, απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία “Best Pilates Center” της χρονιάς, στα Fitness Awards 2022, που διοργανώνει η εταιρεία Boussias.

Η Μάντη Περσάκη

Βασικοί πυλώνες που καθόρισαν την βράβευση στην κατηγορία υπήρξαν

η σταθερή στρατηγική των Pilates by Mandy and more να επιλέγουν προπονητές αποκλειστικά αποφοίτους ΤΕΦΑΑ, στην πλειοψηφία τους Κατόχους Μεταπτυχιακών τίτλων, γνώστες με την επίβλεψη της Head Coach Μάντη Περσάκη στην εξατομικευμένη διαχείριση κάθε ασκούμενου ανεξαρτήτως ηλικίας φύλου και μυοσκελετικής ευπάθειας

η ευελιξία των ωρών του προγράμματος με μέσο όρο 10 ώρες ανά ημέρα από Δευτέρα έως και Σάββατο

η εξειδίκευση στην διαχείριση ευπαθών ομάδων

η ποικιλία συμπληρωματικών στο Pilates ειδών εκγύμνασης όπως είναι το Stretching και η Μυική ενδυνάμωση

και τέλος η ίδρυση την περίοδο του Κορωνοιού ενός αποκλειστικού Virtual Online Studio Pilates με πολύωρο πρόγραμμα μαθημάτων ανά ημέρα που επιτρέπει στους Έλληνες της επικράτειας και του εξωτερικού να διατηρούν την επαφή τους με τα μαθήματα τους από όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται.

Μάντη Περσάκη: Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία “Best Pilates Center” της χρονιάς στα Fitness Awards 2022

Να θυμίσουμε ότι η Mάντη Περσάκη, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος της επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην κολύμβηση, κάτοχος μεταπτυχιακού από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα τη » Συγκριτική αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης γυναικών που ασκούνται με pilates μέσα και έξω απο το νερό» και διπλωματούχος ναυαγοσώστρια.

Τα Pilates by Mandy and More διαθέτουν 6 υποκαταστήματα στις περιοχές : Νέα Σμύρνη, Ελληνικό, Άλιμο, Νέο Ψυχικό, Νέα Μάκρη και Κορυδαλλό.

Η Μάντη Περσάκη
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Antoine de Saint-Exupéry: Ο πρίγκιπας της παιδικής μας ηλικίας

Γράφει η Λιάνα Ζωζά Ο Antoine de Saint-Exupéry, ο "μπαμπάς" του Μικρού Πρίγκιπα, δεν είχε σίγουρα στο μυαλό του, όταν έγραφε το βιβλίο του, πως...

Ο Αφηρημένος Εξπρεσιονισμός του Μπάρνετ Νιούμαν ενάντια στον «κρατικό καπιταλισμό και την απολυταρχία»

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Γιος Εβραίων μεταναστών από την Πολωνία, ο Αμερικανός εικαστικός και κύριος εκπρόσωπος του κινήματος του Αφηρημένου Εξπρεσιονισμού, Μπάρνετ Νιούμαν, γεννήθηκε το...

Ψήφισμα για τον θάνατο της Μαρίνας Λαμπράκη- Πλάκα από το Δ.Σ της “Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή της είδησης του θανάτου της σπουδαίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this