Μεγάλη διάκριση για την bluegr Hotels & Resorts

Στη δεκάδα των Best Workplaces™ Hellas  

Κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Athenaeum InterContinental απονεμήθηκε στη bluegr Hotels & Resorts  το βραβείο για την κατάκτηση της 10ης θέσης στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (>250 εργαζόμενοι) με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Μάλιστα, η bluegr αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό όμιλο στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα.

Στην τελετή απονομής που διοργανώθηκε από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work® Hellas,  το βραβείο παρέλαβε η κ. Βικτώρια Μιχαηλίδου, Chief People and Culture Officer. Η βράβευση αυτή που έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα τόσο για το εργασιακό περιβάλλον και τη μέριμνα για το προσωπικό της bluegr, όσο και για τον κλάδο της φιλοξενίας γενικότερα.

megali-diakrisi-gia-tin-bluegr-hotels-resorts

 

Η δημιουργία της λίστας Best Workplaces™ πραγματοποιείται μέσα από μια μεθοδική και διεξοδική διαδικασία, η οποία βασίζεται στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, γεγονός που αποδεικνύει το ειλικρινές ενδιαφέρον για το προσωπικό και τις επιτυχημένες  προσπάθειές της εταιρείας για ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον. Πρόσφατα, η εταιρεία βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη δεκάδα της λίστας Best Workplaces™ for Women Hellas, κατακτώντας την τρίτη θέση, επιστεγάζοντας και τις προσπάθειες της για παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους εργαζομένους της ανεξαρτήτως φύλου.

Στη bluegr απασχολούνται 500 και πλέον εργαζόμενοι, οι οποίοι μέσα από τον επαγγελματισμό, την εμπειρία, την αφοσίωση και το ήθος τους, δηλώνουν περήφανοι πρεσβευτές της φιλοξενίας, και με το πάθος και το μεράκι τους συμβάλλουν στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω τηλεφώνου 215 50057708 ή email στο [email protected]

Who is Who

Η bluegr Hotels & Resorts για πάνω από 50 χρόνια αποτελεί πρεσβευτή της αριστείας και της βιώσιμης ανάπτυξης, συνδυάζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες. Με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία σε Κρήτη – το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels και Marriott Bonvoy, τον προορισμό ολιστικής ευεξίας Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village, Αθήνα – το boutique Life Gallery Athens, και Ρόδο – το Sunprime Miramare Park suites & villas, έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων πιστοποίηση Great Place to Work για την υψηλή εργασιακή κουλτούρα της, και 5άστερη πιστοποίηση από το φορέα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM. Με την πεποίθηση πως φιλοξενία και πολιτισμός οφείλουν να είναι έννοιες αλληλένδετες, στηρίζει έμπρακτα και ενεργοποιεί μέσω του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη πρωτοβουλίες για τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και έρευνα.

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Κλιματική Αλλαγή «μας αυτοκτονεί» 

Γράφει η Γεωργιάδου Ράνια, Ψυχολόγος Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Εδώ και χρόνια «ζει ανάμεσά μας», αλλά οι πολλοί την σκεφτόμαστε μόνον όταν η νεροποντή «πνίγει...

Οι μουσικές ρίζες των εικαστικών μετασχηματισμών του Κλέε

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Πάουλ Κλέε  / Paul Klee γεννήθηκε κοντά στην πόλη της Βέρνης το 1940. Ο πατέρας του...

Οι θεοσοφικές ιδέες στο νεοπλαστικισμό του Μοντριάν

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Πητ Μοντριάν / Piet Mondrian γεννήθηκε στην πόλη Αμερσφόρτ της Ολλανδίας το 1872. Σπούδασε στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this