Music Escapades: In Orbit v.4 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

1 φεστιβάλ, 3 ημέρες, 12 μουσικά σχήματα, μία πλήρης τροχιά γύρω από τον πυρήνα της σύγχρονης αθηναϊκής μουσικής σκηνής.

Την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, το Music Escapades: In Orbit v.4 συνεχίζει την ανήσυχη πορεία του στο μουσικό στερέωμα, αναγνωρίζει τις τάσεις, εντοπίζει νέα ταλέντα και παρουσιάζει τον ήχο της πόλης στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 20.00 | Hip Hop

Την Παρασκευή, η βραδιά είναι αφιερωμένη στο hip hop με ΤΑΦ ΛΑΘΟΣVikkieComplex Shadow και Danaya.

In Orbit v.4
Ταφ Λάθος (In Orbit v.4)

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ένας απο από τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της εγχώριας hip hop σκηνής, έχει καταφέρει να χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στον χώρο και να μεταδώσει την κουλτούρα του hip hop σε ετερόκλητα κοινά.

In Orbit v.4
Vikkie (In Orbit v.4)

Το προσωπικό της ταξίδι προς την ενηλικίωση θα μας αφηγηθεί μέσα από τη ζωντανή της εμφάνιση στο In Orbit v.4. η Vikkie.

In Orbit v.4
Complex Shadow (In Orbit v.4)

H μουσική του Complex Shadow, δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο είδος, συχνά ενσωματώνεται στα εικαστικά έργα του και διογκώνει το συναισθηματικό αποτύπωμα, οξύνοντας στο έπακρο όλες τις αισθήσεις.

Danaya (In Orbit v.4)

Νέο αίμα στην ελληνική fem rap, με wavy beats, ηλεκτρονικά στοιχεία, φεμινιστικούς βιωματικούς στίχους, δυνατή ροή και αναγνωρίσιμη χροιά, η Danaya είναι αυτό που λέμε “artist to watch”.

Σάββατο 7 Οκτωβρίου, 20.00 | Electronica

To Σάββατο, το line-up κινείται σε ηλεκτρονικά μονοπάτια με τους VeslemesAutow Nite SuperstoreKristof και το δίδυμο των Alex Dimou & Vili.

Veslemes (In Orbit v.4)

Ιδιότητα του Veslemes είναι η «ηλεκτρονική μουσική χωρίς καθόλου pop αποστολή, για ανθρώπους που έχουν πάψει να χορεύουν».

Autow Nite Superstore (In Orbit v.4)

Ο Αθηναίος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και DJ Autow Nite Superstore έχει αδυναμία στο spanning bass, την techno, την grime και την drum’n’bass, αλλά πάντα με άξονα την ενέργεια που παράγει ένα απελευθερωμένο κοινό που επιδίδεται σε εκτονωτικό clubbing.

Kristof (In Orbit v.4)

Στις live εμφανίσεις του Kristof, η avant-pop μπερδεύεται με τη σύγχρονη κλασική και το πιάνο πρωταγωνιστεί πάντα, μετατρέποντας το stage σε σκηνή γερμανικού καμπαρέ, όπου δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει.

Alex Dimou & Vili (In Orbit v.4)

Στην εμφάνιση των Alex Dimou & Vili στο In Orbit v.4, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα είδος house, που ακροβατεί μεταξύ mainstream pop και underground ήχου προκαλώντας συναισθηματικές εκρήξεις.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου, 20.00 | Rock

Την Κυριακή, στο κλείσιμο του τριημέρου, οι κιθάρες αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο με το πάντα εξελισσόμενο εγχώριο rock να εκπροσωπείται φέτος από τους Deaf RadioLungsAMKA και Amalia & the Architects.

In Orbit v.4
Deaf Radio (In Orbit v.4)

Το όνομα των Deaf Radio αναφέρεται σε κάθε συζήτηση που αφορά την εγχώρια indie σκηνή, ως case study μπάντας που τόλμησε να αλλάξει ήχο και αισθητική. Ανυπομονούν να μας δείξουν πώς και πόσο έχουν εξελιχθεί, κι εμείς ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά μαζί τους.

Lungs (In Orbit v.4)

Στον ήχο των Lungs θα αναγνωρίσετε τόσο παραδοσιακές όσο και δυτικοευρωπαϊκές επιρροές, στις συνθέσεις τους θα εντοπίσετε μισή ντουζίνα διαφορετικά είδη μουσικής και όλα αυτά στη σκηνή θα πάρουν σάρκα και οστά.

AMKA (In Orbit v.4)

Όποιος έχει δει τους ΑΜΚΑ επί σκηνής, παραμιλάει για το star quality της μπάντας και την ωμή post-punk ενέργεια του τραγουδιστή τους.

Amalia & the Architects (In Orbit v.4)

Μια easy-listening και τρυφερή μίξη indie, folk και rock, που πραγματεύεται θέματα όπως η απομόνωση, ο εγωισμός, η ταυτότητα και η επικοινωνία, είναι το solo project του τραγουδοποιού Amalia που ξεκίνησε ως συνεργασία με δύο φοιτητές αρχιτεκτονικής (εξ ου και το όνομα Amalia & the Architects).

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εκπλήρωση, Υπαίθρια έκθεση της Άλεξ Μυλωνά

Την αναβίωση ή/και την εκπλήρωση του οράματος της γλύπτριας Άλεξ Μυλωνά (1920-2016) - με σύγχρονους όρους - προτείνει η υπαίθρια έκθεση που παρουσιάζεται έως...

Η Κλιματική Αλλαγή «μας αυτοκτονεί» 

Γράφει η Γεωργιάδου Ράνια, Ψυχολόγος Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Εδώ και χρόνια «ζει ανάμεσά μας», αλλά οι πολλοί την σκεφτόμαστε μόνον όταν η νεροποντή «πνίγει...

Οι μουσικές ρίζες των εικαστικών μετασχηματισμών του Κλέε

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Πάουλ Κλέε  / Paul Klee γεννήθηκε κοντά στην πόλη της Βέρνης το 1940. Ο πατέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this