Νέο τραγούδι από τον Θάνο Ολύμπιο με jazz – swing… διάθεση!

Στο τραγούδι, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, που έχει τίτλο «Μυστική φωτιά», συνοδεύει τον καλλιτέχνη η φιλαρμονική ορχήστρα ‘’Banda del Sol’’

Ο Θάνος Ολύμπιος μαζί με την συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας ‘Banda del Sol’’ επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι μεγαλειώδους μουσικής παραγωγής, σε στίχους του κορυφαίου στιχουργού Μάνου Ελευθερίου.

Πρόκειται για ένα jazz – swing κομμάτι όπου την μουσική έγραψε ο ίδιος ο Θάνος Ολύμπιος και η πλούσια μουσική του παραγωγή είναι διεθνών προδιαγραφών καθώς μόνο για το ηχητικό αποτέλεσμα συνέβαλε μια ομάδα 32 ατόμων και ηχογραφήθηκαν 30 φυσικά όργανα.

Το τραγούδι που έχει τίτλο «Μυστική φωτιά» έχει οπτικοποιηθεί σε videoclip από τον σκηνοθέτη Mike Gkouveris. Την ενορχήστρωση έκανε ο διεθνώς βραβευμένος συνθέτης Μιράν Τσαλικιάν και την ‘’Banda del Sol’’ διευθύνει ο αρχιμουσικόςΦραγκίσκος Κοντορούσης. Ηχοληψία-μίξη-επιμέλεια ήχου έγινε από τον Κωνσταντίνο Κατσαντώνη στο Studio LabMat και mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Studio Sweetspot productions.

Η δισκογραφική συνεργασία του Μάνου Ελευθερίου με τον Θάνο Ολύμπιο είχε ξεκινήσει από το 2017 με το τραγούδι «Έρωτες που έγιναν θηρία» και έκτοτε κυκλοφόρησαν συνολικά 5 νέα κομμάτια (τα δύο πρώτα εν ζωή του Μάνου Ελευθερίου) σε συνθέσεις του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα και του Χρύσανθου Μουζακίτη.

Δείτε το official music video:

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Antoine de Saint-Exupéry: Ο πρίγκιπας της παιδικής μας ηλικίας

Γράφει η Λιάνα Ζωζά Ο Antoine de Saint-Exupéry, ο "μπαμπάς" του Μικρού Πρίγκιπα, δεν είχε σίγουρα στο μυαλό του, όταν έγραφε το βιβλίο του, πως...

Ο Αφηρημένος Εξπρεσιονισμός του Μπάρνετ Νιούμαν ενάντια στον «κρατικό καπιταλισμό και την απολυταρχία»

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Γιος Εβραίων μεταναστών από την Πολωνία, ο Αμερικανός εικαστικός και κύριος εκπρόσωπος του κινήματος του Αφηρημένου Εξπρεσιονισμού, Μπάρνετ Νιούμαν, γεννήθηκε το...

Ψήφισμα για τον θάνατο της Μαρίνας Λαμπράκη- Πλάκα από το Δ.Σ της “Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή της είδησης του θανάτου της σπουδαίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this