Η διορατική συμβουλευτική του Χαράλαμπου Κασιδιαράκη και οι προβλέψεις του για το 2021

Κάθε απόφαση που παίρνει είναι μια επιλογή ανάμεσα σε μια δυσαρέσκεια και ένα Θαύμα. Αφήνει πίσω την δυσαρέσκεια και επιλέγει το Θαύμα. Ο Χαράλαμπος Κασιδιαράκης είναι Μεταφυσικός Διορατικός Σύμβουλος.

Έχει ειδικευθεί στην αριθμολογία, αριθμοσοφία, ανάλυση αριθμολογικού προφίλ, αναδρομές, ερμηνεία ονείρων, χρωματοθεραπεία, κατασκευή οργονιτών, ενεργοποίηση εκκρεμούς, μαντικές τέχνες.

2021: ένα έτος αρμονίας, ισορροπίας, μιας Νέας Αρχής, με οτιδήποτε κατά πιαστούμε. Όσο για μηδέν το ορμηνεύω ότι θα τα παίξουμε όλα για όλα. Όπως στα ζάρια το μηδέν έχει αξία όταν ακολουθεί ακέραιο αριθμό

Συνέντευξη στην Vasia Bresta

Ασχολείστε επίσημα με την αστρολογία, την αριθμολογία, τον διαλογισμό και το ρείκι σωστά;

-Επίσημα δεν θα το έλεγα, επίσημο είναι ένα ένδυμα! Αλλά μήπως και η Αστρονομία, ο Διαλογισμός, το Ρέικι είναι ένα “ένδυμα” που θα μας κρατήσει ζεστούς; Περισσότερο ασχολούμαι με Αριθμολογία, Διαλογισμό και Ρέικι.

-Με την αστρολογία έχετε κάποια σύνδεση;

-Με την Αστρολογία, ναι, είχα σύνδεση, την χρονική περίοδο 1982-1990.
Χρονικά – 1978 – αφέθηκα ” στον Εσωτερισμό , τον οποίο γνώρισα σε βάθος.

-Ποιες είναι οι διαφορές αστρολογίας με αστρονομίας ;

-Διαπιστώνω ότι υπάρχει μια σύγχυση μεταξύ Αστρονομίας και Αστρολογίας.
Προσθέτω και την παρουσία, της Αστροφυσικής.

Η Αστρονομία είναι μια αρχαία επιστήμη, καθώς μελετά, την προέλευση, την σύσταση και την κίνηση των πλανητών και άστρων.
Η Αστρολογία μελετά την συμπεριφορά αυτών. Η Αστροφυσική φυσικά, καθώς η συμβολή της είναι μέγιστη, ασχολείται με την ερμηνεία, την εξήγηση των αστρικών φαινομένων.
Έρχεται και η πρόβλεψη με την Αστρολογία. “Προ- βλέπω “, όπου πολλοί σημερινοί αστρολόγοι ασχολούνται επαγγελματικά.

-Ποια είναι η θεωρία σας για τα επαγγέλματα προβλέψεων;

-Οι άνθρωποι προσφεύγουν πολλές φορές, σε αυτά τα επαγγέλματα, μελλοντολογίας προς επίλυση των προβλημάτων τους. Υπάρχει ΑΔΥΝΑΜΙΑ από τον ίδιο τους, τον εαυτό, εύκολη λύση για μένα. Μη αποδεχόμενοι την πραγματικότητα τους, καθώς οι ίδιοι την δημιούργησαν η’ ο περίγυρος τους. Εδώ λαμβάνει μέρος μια δεξιότητα ικανοτήτων, αλήθειας και ψεύδους.
Σε σχέση με επαγγελματίες, γνώστες και μη, πάνω στην Μαντική Τέχνη.

Υπάρχει η Αριθμοσοφία , η καφεμαντεία, τα Ταρώ. Υπάρχουν πολλοί, ναι πολλοί, που μπορούν να κάνουν πρόβλεψη, αλλά δεν μπορούν να την αιτιολογήσουν. Κάνουν προβλέψεις με έντονο παρορμητισμό, ότι αυτή είναι η πρόβλεψη και τίποτα άλλο. Μέγιστο λάθος.

Ο Αστρολόγος, Χαρτομάντης, Αριθμολόγος, Χειρομάντης και Μελλοντολόγος βυθίζεται, με την μεγίστη ψυχική δυνατότητα, τον λόγο του και στην νόηση, πριν μιλήσει. Σημασία δεν έχει μόνο, αυτό που θα πεις, αλλά πως θα το πεις!

2021=5

-Τι προβλέψεις έχετε να κάνετε για το 2021 ;

-Κατ’αρχάς εύχομαι υγεία, ευδαιμονία και κάθε πνευματική Ανάδυση.
Η πρόβλεψη μου για το 2021=5 , είναι πώς όλοι μας οφείλουμε στον εαυτό μας, μια ελευθερία στην σκέψη και την πράξη.

Είναι ένα έτος αρμονίας, ισορροπίας, μιας Νέας Αρχής, με οτιδήποτε κατά πιαστούμε. Όσο για μηδέν το ορμηνεύω ότι θα τα παίξουμε όλα για όλα. Όπως στα ζάρια το μηδέν έχει αξία όταν ακολουθεί ακέραιο αριθμό. 1-10-100 κλπ.
Τον Μάρτιο προβλέπεται ένα οικονομικό πέσιμο στα νοικοκυριά αλλά από Μάιο μία αναγέννηση, λόγω του ότι η αστρολογική κάρτα Ταρώ, είναι ο Θάνατος, που σημαίνει αναγέννηση, μια νέα αρχή.

-Xάρισμα ή απάτη; Χαρτομαντεία, καφεμαντεία, ρούνοι, εκρρεμές, ζάρια, αριθμολογία, αστρολογία και άλλα. Πολύς κόσμος πιστεύει, κάποιοι άλλοι πάλι όχι. Εσείς με ποια από τα παραπάνω δουλεύετε;

-Είναι και χάρισμα για αρκετούς και μεγάλη απάτη για άλλους.
Έχω συναντήσει και Συνετούς, Καθαρούς και κομπογιαννίτες αν μου επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός αυτός. Θεωρώ είναι “Χάρισμα και Καθαρή Διαίσθηση” αυτό που μου συμβαίνει και αυτό ακολουθώ. Αλλιώς με την απάτη θα υπήρχε μια μεγάλη οικονομική άνεση την οποία δεν ακολουθώ.

-Που μπορεί κάποιος να σας συμβουλευτεί;

-Εκείνος που θέλει να με βρεί και να με συμβουλευτεί, γνωρίζει που και πως θα με βρεί. Είτε μέσω Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω κοινών φίλων.

Είναι στα άμεσα σχέδια κάποια συγγραφή βιβλίου, σχετικά με την αριθμολογία;

-Αν και έχω πολλές προτάσεις, αν και σε διάφορα βιβλία έχω διαβάσει κομμάτια μου, χωρίς την άδεια μου, όχι δεν προβλέπεται να γράψω κάποιο βιβλίο παρά ένα, πιο ολοκληρωμένο εγχειρίδιο Αριθμολογίας, Αριθμομαντείας, Αριθμοσοφίας.

Ήδη υπάρχουν, εγχειρίδια Ρέικι, με την ισχυρή συγγραφή, συμμετοχή της κόρης μου Ιωάννας, όπως και εγχειρίδιο Animal Reiki. Βοήθεια προς τα ζώα, μέσω ενεργειακού Πεδίου Reiki.

– Πάνω σε ποιο αντικείμενο είναι τα σεμινάρια που κάνετε και αν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

-Έκανα σεμινάρια σε διάφορους χώρους. Κυρίως στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Τα τελευταία χρόνια όμως, γινόντουσαν στην περιοχή Ζωγράφου. Τα σεμινάρια περιελάμβαναν όλους τους τύπους των θεμάτων. Πάντα το θέμα της Αριθμολογίας με προκαλούσε. Όπως κυρίως και τα θέματα Ψυχής, Ζωής, Θανάτου. Μεγάλο Μυστήριο ο Θάνατος και η ερμηνεία Ονείρων να σας πω, με έλκει.

Με το κάλο, να φύγει ο κορονοιός, θα ξαναγίνονται σεμινάρια με ελεύθερη είσοδο! Κάποια ελάχιστη εισφορά, καθώς τα έσοδα πήγαιναν και θα πηγαίνουν σε Ίδρυμα μικρών παιδιών που ασθενούν και σε οικογένειες, με ελάχιστο εισόδημα. Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικοδέσποινα του χώρου, όπου με ανιδιοτελή αγάπη της, τον παραχωρεί.

-Τι θα συμβουλεύατε τον κόσμο που σας διαβάζει τώρα;

-Αν και δεν είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να συμβουλέψω, καθώς είμαι πολύ μικρός, μπροστά σ’αυτόν, τον Θείο “Τεράστιο Κόσμο ” θα συμβούλευα:
Μέσω της εσωστροφής ή εσωστρέφιας, καθαρμού και αγνοποίησης της ψυχής μας, ας κάνουμε την Υπέρβαση. Όπου “Υπέρβαση” Ψυχής, είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας.
Ας είμαστε Συνετοί και Εγκρατείς όπως και Ταπεινοί. Και για να ταράξω λιγάκι τα νερά..
Ας ζητήσουν άπαντες, από τους δασκάλους τους, να τους μάθουν να μεταμορφώνουν την κρεμάλα, σε ΝΥΓΜΟ ΒΕΛΟΝΗΣ. Άλλωστε αυτός είναι ο προορισμός και η Αποστολή του δασκάλου.

Share this
Tags
Vasia Bresta
Vasia Bresta
Author, Dj, Artist and owner - c.o worker at Da Hoxxs.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η γοητεία της ενοχλητικής αισθητικής του Μπρακ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Ζωρζ Μπρακ / Georges Braque γεννήθηκε στο Αρζαντέιγ του Seine-et-Oise της Γαλλίας το 1882. Μεγάλωσε στη...

Vergos Auctions: 35 χρόνια στην κορυφή των ελληνικών δημοπρασιών

Το 2024 σηματοδοτεί για τη VERGOS Auctions τη συμπλήρωση 35 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στις ελληνικές δημοπρασίες. Η VERGOS Auctions ιδρύθηκε το 1989 από τον...

Άρτεμις Ποταμιάνου: Οι συνθήκες επιλογών της γυναικείας υπόστασης ανά τους αιώνες…συνθήκες ελευθερίας ή ανελευθερίας;

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη Η εικαστικός- επιμελήτρια Άρτεμις Ποταμιάνου στο πλαίσιο μιας εικαστικής τριλογίας που συνεχίζεται ως ανοιχτός διάλογος στο χρόνο και θέτει σημαντικά αξιακά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this