Ο Φούρνος Ντουρουντούς ζυμώνει και φουρνίζει μέσα σε κάθε σπίτι, στο σπίτι μας

Γράφε η Vasia Bresta

Επιμέλεια George Vitoratos

Σε ένα γαστρονομικό τοπίο που μόλις πρόσφατα μοιάζει να ξαναβρίσκει το πάτημά του στην γνήσια γεύση και στην ποιοτική πρώτη ύλη, ο Φούρνος Ντουρουντούς εδώ και χρόνια υπηρετεί το όραμα για γευστικά, υγιεινά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που εμπνέονται από την παράδοση, διατηρώντας μια άκρως σύγχρονη διάσταση.

Μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση με αγάπη στις χειροποίητες παρασκευές, την ιεροτελεστία της μαγειρικής και το μοίρασμα, όπως αυτά παραδόθηκαν από τις προηγούμενες γενιές στο σήμερα μοιράζεται, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, νόστιμες και θρεπτικές δημιουργίες.

Από τα Σφακιά στα τραπέζια όλης της Ελλάδας

Ξεκινώντας από τον φούρνο τους στα Σφακιά και βλέποντας την αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων τους, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το ταξίδι στην υπόλοιπη Ελλάδα, μένοντας πάντα πιστοί στο οικογενειακό τους αποτύπωμα, αυτό που τους έχει καθιερώσει και τους έχει θέσει ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Όλα τα μυστικά της ανεπανάληπτης γεύσης, υφής και αρωμάτων βρίσκονται κρυμμένα στον φούρνο,κάπου ανάμεσα στα άλευρα και σε όλα εκείνα τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται για το ζύμωμα.Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα του Ντουρουντούς εργάζονται καθημερινά με όρεξη, ατελείωτο μεράκι και ένα εξέχον αίσθημα αγάπης για την ελληνική παράδοση.

Τα Σφακιά, πια, μπορούν να έρθουν στην πόρτα μας με μια παραγγελία, με όλες τις μυρωδιές και την βαθιά νοστιμιά τους. Όλα τα αρτοσκευάσματα είναι χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά, είναι βιολογικά και παραδοσιακά. Προάγουν την υγεία και την ευεξία, βρίσκουν την θέση τους στην σύγχρονη, απαιτητική καθημερινότητα και γίνονται τα αγαπημένα μας.

Υποδεχόμαστε τα 2 νέα προιόντα Ντουρουντούς

Ο Φούρνος Ντουρουντούς ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, πρόσθεσε στη γκάμα των προιόντων του 2 νέους κωδικούς με πρωταγωνιστή την πρωτεΐνη. Το Ντακάκι Πρωτεΐνης και το Μεσογειακό Κριτσίνι Πρωτεΐνης Ντουρουντούς είναι ιδανικά για μετά την προπόνηση, πηγή εδώδιμων ινών, πηγή Ωμέγα 3 & Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων που συμβάλλουν

στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης. Όπως όλα τα προιοντα του φούρνου και αυτά είναι χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά.

 

Οι διακρίσεις

 

Ο Φούρνος Ντουρουντούς μεταξύ άλλων βραβεύτηκε για τη φετινή χρονιά με Platinum Βραβείο στην κατηγορία Φούρνος- Βιοτεχνική Αρτοποιία κατακτώντας την υψηλότερη βαθμολογία στα Bakery Awards 2022, που διοργανώνει η BOUSSIAS. Διακρίθηκε με Gold Βραβείο ως ο “Καλύτερος ανεξάρτητος φούρνος στην Κρήτη“ και με silver βραβείο για το “Καλύτερο Υγιεινό Αρτοσκεύασμα (χωρίς πρόσθετο αλάτι κτλ)”. Πρόσφατα, μάλιστα έλαβε τρίτη συνεχόμενη διάκριση στα φετινά Best Greek Food Awards στη κατηγορία βράβευσης: “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ”.

Ας ανακαλύψουμε τον Φούρνο Ντουρουντούς:

Στο site του

Στο e-shop του

Στο Facebook

Στο Instagram

Share this
Tags
Vasia Bresta
Vasia Bresta
Author, Dj, Artist and owner - c.o worker at Da Hoxxs.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Δεύτεροι Δελφικοί Διάλογοι στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη Στον ομφαλό της γης, στο σπουδαιότερο Μαντείο της Ελληνικής αρχαιότητας, διοργανωθήκαν πρόσφατα οι δεύτεροι Δελφικοί Διάλογοι, που στόχο είχαν την ανάλυση...

Βραβείο Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2024:  Τέχνη υψηλών αξιώσεων στα ξενοδοχεία «Minos Beach Art Hotel» &  “Minos Palace” του Ομίλου 

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη  Χαλάρωση, πολυτέλεια αλλά και τέχνη μπορούν να απολαύσουν οι ένοικοι των ξενοδοχείων του Ομίλου Μαμιδάκη στα δύο φιλόξενα ξενοδοχεία του στον...

Οι μουσικές ρίζες των εικαστικών μετασχηματισμών του Κλέε

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης  Ο Πάουλ Κλέε  / Paul Klee γεννήθηκε κοντά στην πόλη της Βέρνης το 1940. Ο πατέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this