Η διεθνής ομαδική έκθεση με τίτλο “Portraits” θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στη Blank Wall Gallery. Πορτραίτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο θα παρουσιαστούν όπως τα βλέπουν οι φωτογράφοι μέσα από το φακό της μηχανής τους. Η αληθινή εικόνα των ανθρώπων, η εικόνα της ψυχής και πραγματικού του χαρακτήρα τους απεικονίζεται μέσα από αυτές τις φωτογραφίες.

Πολλές φορές οι άνθρωποι παρά τις αντιρρήσεις και τις αναστολές που έχουν, αφήνονται, έστω και στιγμιαία να φωτογραφηθούν. Αυτές οι φωτογραφίες είναι που μαγνητίζουν τόσο τον καλλιτέχνη που τις τράβηξε όσο και τους θεατές που τις βλέπουν. Οι φωτογράφοι που τράβηξαν αυτά τα πορτραίτα, κατάφεραν μέσα σε μία στιγμή να αιχμαλωτίσουν μία άλλη πλευρά των ανθρώπων που φωτογράφισαν.

Η εικόνα που βλέπουμε είναι η αλήθεια του καλλιτέχνη, αυτό που είδε και τον τράβηξε τη συγκεκριμένη στιγμή. Πολλές φορές το αποτέλεσμα διαφέρει πολύ από την εικόνα που έχει το ίδιο το άτομο για τον εαυτό του, αυτό όμως είναι και το μαγικό στοιχείο του πορτραίτου.

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Enrica Ridolfi # Italy # Guardami

Info

Διάρκεια έκθεσης
Παρασκευή 11 έως Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Τρίτη
Τετάρτη – Παρασκευή 17:30-21:30
Σάββατο 12:30-14:30
Κυριακή – Πέμπτη Κλειστά

Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
211 4052138, 6943868124
www.blankwallgallery.com

Είσοδος Ελεύθερη

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με τη χρήση μάσκας.

Serhii Volkov # Ukraine # Stong Portrait