Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας: 13η Μαρτίου – Βραδιά του Ευχαριστώ

TODAY… SAVE TWO DATES!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κατάφερε να εκπληρώσει το περασμένο έτος 298 ευχές παιδιών με σοβαρή ασθένεια, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της λειτουργίας του. 298 οικογένειες έκαναν “restart” μετά το “pause” που τους επέβαλλε η ασθένεια, θέμα που «συζητήσαμε» στη Βραδιά του Ευχαριστώ του Ιουνίου 2022.

Φέτος, στην επερχόμενη Βραδιά του Ευχαριστώ, στις 13 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα ΤΡΙΑΝΤΗ, θα «συζητήσουμε» για την (ξ)Α-στεριά που ακολουθεί την παύση και το restart. Πλήθος γονέων και παιδιών θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και θα μας δώσουν μία «νότα»… ΑΣΤΕΡΩΝ! Κρατήστε το απόγευμά σας ελεύθερο και σύντομα θα μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο της εορταστικής και ενημερωτικής μας εκδήλωσης, που σκοπό έχει τόσο τη διάδοση του έργου μας, όσο και την απόλυτη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς εθελοντές, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές, παιδιά και οικογένειες, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μία άλλη εξίσου σημαντική ημερομηνία για τον οργανισμό, αλλά και για όλους μας, είναι η 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας. Σε συνέχεια των online ενημερωτικών δράσεων τα τελευταία 2 χρόνια, διοργανώνουμε ενημερωτική Ημερίδα, με τίτλο «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ», που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Μέσα από συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων παιδο-ογκολόγων, επαγγελματιών υγείας, γονέων, παιδιών και άλλων εμπλεκομένων στη ζωή των παιδιών με καρκίνο, θα αναδειχθούν θέματα, όπως ο φόβος του καρκίνου στα παιδιά, τόσο από την πλευρά του παιδιού και της οικογένειάς του, όσο και από την πλευρά των ανθρώπων -γιατρών και όλων των άμεσα εμπλεκομένων.

Η Ημερίδα της 15ης Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί και μέσω Livestream στο YouTube κανάλι του οργανισμού, αλλά και με φυσική παρουσία. Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ (https://tinyurl.com/gogold-makeawishgr)

Σας περιμένουμε να τιμήσουμε μαζί την ενημέρωση, την εμπιστοσύνη, την προσφορά και τη ΖΩΗ!

Κρατήστε τα απογεύματά σας ελεύθερα! 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr          

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έκθεση της «πιο διάσημης άγνωστης φωτογράφου της Αμερικής»

Ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις με τον φωτογραφικό φακό της Έβελιν Χόφερ της «πιο διάσημης άγνωστης φωτογράφου της Αμερικής» παρουσιάζονται στην έκθεση «Evelyn Hofer: Eyes on the...

Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία για το «Μεγάλο Κύμα» του Χοκουσάι

Την τιμή – ρεκόρ των 2,76 εκατομμυρίων δολαρίων απέσπασε σε δημοπρασία του οίκου Christie’s ένα σπάνιο αντίγραφο του «The Great Wave off Kanagawa» του Ιάπωνα καλλιτέχνη Κατσουσίκα...

Ταξίδι πολιτισμού και ιστορίας στην Ελλάδα μέσα από τις γυναικείες παραδοσιακές φορεσιές

Η Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, θέλοντας να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση προχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση λευκώματος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this