Παρουσίαση του Νέου βιβλίου της Ήρας Παπαποστόλου στην γκαλερί Ευριπίδης

"Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι - Άρθρα και Συνεντεύξεις στο Art22"

Η κριτικός τέχνης και συγγραφέας Ήρα Παπαποστόλου θα παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο “Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι – Άρθρα και Συνεντεύξεις στο Art22” στην γκαλερί Ευριπίδης την Παρασκευή 18 Φεβρουάριου και ώρα 6:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος – εμπνευστής του Αrt22 Γιάννης Τζιμουρτας και η Πρόεδρος της Ένωσης Κριτικών Τέχνης – Εικαστικός – Επιμελήτρια Άρτεμις Ποταμιάνου.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα, σύγχρονη τέχνη είναι ό,τι συμβαίνει σήμερα και σήμερα οι γκαλερί δείχνουν κυρίως ζωγραφική. Τα άρθρα της γεννήθηκαν με αφορμή αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Μας συστήνει, λοιπόν, καλλιτέχνες που ασχολούνται με τις διάφορες μορφές της παράστασης καθώς και της αφαίρεσης, θέλοντας να τους γνωρίσουμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για την τέχνη στην Ελλάδα σήμερα.
Λόγω covid 19 την παρουσίαση του βιβλίου επιτρέπεται να παρακολουθήσουν αυστηρά 40 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Καλή επιτυχία!
Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης από τη VERGOS Auctions  

Με τη Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μμ σηματοδοτείται δυναμικά η έναρξη της νέας σεζόν...

‘’Θέλω να σου κρατάω το χέρι’’ του Τάσου Ιορδανίδη στο Θέατρο Άλφα με τους Θάλεια Ματίκα και Τάσο Ιορδανίδη

Γράφει η Αιμιλία Φλώρου (Not a review…just my point of view) Το έργο του Τάσου Ιορδανίδη σε σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα ‘’Ι want to hold your...

Οι εξαϋλωμένες, οστέινες και επιμήκεις φιγούρες του Τζιακομέτι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης Ο Ελβετός γλύπτης και ζωγράφος Αλμπέρτο Τζιακομέτι / Alberto Giacometti γεννήθηκε το 1901 στην κοιλάδα του Borgonovo....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this