Παρουσίαση του Νέου βιβλίου της Ήρας Παπαποστόλου στην γκαλερί Ευριπίδης

"Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι - Άρθρα και Συνεντεύξεις στο Art22"

Η κριτικός τέχνης και συγγραφέας Ήρα Παπαποστόλου θα παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο “Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι – Άρθρα και Συνεντεύξεις στο Art22” στην γκαλερί Ευριπίδης την Παρασκευή 18 Φεβρουάριου και ώρα 6:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος – εμπνευστής του Αrt22 Γιάννης Τζιμουρτας και η Πρόεδρος της Ένωσης Κριτικών Τέχνης – Εικαστικός – Επιμελήτρια Άρτεμις Ποταμιάνου.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα, σύγχρονη τέχνη είναι ό,τι συμβαίνει σήμερα και σήμερα οι γκαλερί δείχνουν κυρίως ζωγραφική. Τα άρθρα της γεννήθηκαν με αφορμή αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Μας συστήνει, λοιπόν, καλλιτέχνες που ασχολούνται με τις διάφορες μορφές της παράστασης καθώς και της αφαίρεσης, θέλοντας να τους γνωρίσουμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για την τέχνη στην Ελλάδα σήμερα.
Λόγω covid 19 την παρουσίαση του βιβλίου επιτρέπεται να παρακολουθήσουν αυστηρά 40 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Καλή επιτυχία!
Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λιζέτα Βασιλειάδη: Τέχνη…κραυγή απόγνωσης

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη Η Λιζέτα Βασιλειάδη παρουσιάζει αυτές τις μέρες τη νέα της δουλειά στην Γκαλερί Αργώ στην Αθήνα με τίτλο «Απόδραση».  Την...

Τέχνη – ερωτισμός – οικολογία, έκθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Η έκθεση Τέχνη, Ερωτισμός, Οικολογία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου 2024, στα πλαίσια διεθνούς διημερίδας φιλοσοφίας, ιστορίας της τέχνης...

Οι εσωστρεφείς προσωπογραφίες του Φραγκίσκο Ντε Γκόγια

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Φρανσίσκο ντε Γκόγια / Francisco Goya y lucientes υπήρξε μαθητής του διακεκριμένου αυλικού ζωγράφου Φρανσίσκο Μπαγέ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this