Προσιτές τιμές εκκίνησης στη Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης της VERGOS Auctions 

Η Φθινοπωρινή διαδικτυακή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 και (ώρα 18.30.

Με τη Φθινοπωρινή διαδικτυακή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 6:30 μμ) κάνει έναρξη της νέας  σεζόν η VERGOS Auctions. 125 έργα από 67 ευρέως αναγνωρισμένους για την καλλιτεχνική τους πορεία Έλληνες και ξένους δημιουργούς, επιλέχθηκαν προσεκτικά από την έμπειρη ομάδα του ιστορικού οίκου και δημοπρατούνται σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό εύρος τιμών.  

Συγκεκριμένα, με τις τιμές εκκίνησης να κυμαίνονται μεταξύ 100 – 3.000 € ο οίκος προσφέρει την δυνατότητα σε ένα ολοένα και πιο διευρυμένο κοινό, να αποκτήσει πίνακες, γλυπτά και κεραμικά με δυνατές υπογραφές, καθιστώντας την τέχνη προσβάσιμη σε όλους. Η δημοφιλία της συγκεκριμένης κατηγορίας δημοπρασιών που εγκαινιάστηκε το 2021 επισφραγίζει την πρωτοβουλία του οίκου που στόχο είχε να ανταποκριθεί σε ένα σημαντικό ζητούμενο των φίλων της ελληνικής -και όχι μόνο- τέχνης.    

Χρ. Καγκαράς, Πανηγύρι, λάδι σε μουσαμά, 70 x 100,5 cm. Εκτίμηση € 800-1.200

Ελένη Βερναρδάκη, Περικλής Βυζάντιος, Άγγελος Γιαλλινάς, Γιάννης Κόττης, Αφροδίτη Λίτη, Τάσος Μαντζαβίνος, Χρόνης Μπότσογλου, Δημήτρης Μυταράς, Παύλος [Διονυσόπουλος], Φαίδων Πατρικαλάκης, Πάρις Πρέκας, Βασίλης Σπεράντζας, Νίκος Στεφάνου, Εδουάρδος Σακαγιάν, Τάκης [Βασιλάκης], Παναγιώτης Τέτσης, Γιάννης Τσαρούχης,  Αλέκος Φασιανός, Τζων Χριστοφόρου είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που περιλαμβάνονται στη δημοπρασία.  

Μπόστ, Ορέα φρουτιέρα με οπόρας, λάδι σε μουσαμά, 40 x 49,5 cm. Εκτίμηση € 2.000 -3.000

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online ζωντανά στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας του Οίκου, καθώς επίσης και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. 

Τ. Μαντζαβίνος, Ύπνος στο πάρκο, μικτή τεχνική σε ξύλο, 40 x 37 cm. Εκτίμηση € 600-800
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ελκυστικό μυστήριο των εικαστικών έργων του Μαγκρίτ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.  Ο Ρενέ Μαγκρίτ γεννήθηκε το 1898 στην Βελγική πόλη Λεσίν. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του διαδραμάτισαν τα...

Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης: Γλυπτική είναι η ποίηση σε τρεις διαστάσεις 

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε η αναδρομική έκθεση του καταξιωμένου καλλιτέχνη Νίκου – Γιώργου Παπουτσίδη  στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών με τίτλο :«Ειρήνην ελώμεθα». Πολυπράγμων καλλιτέχνης, μείζων γλύπτης,...

ΊΔΡΥΜΑ Θεοτόκος, Εορτασμός 60 χρόνων λειτουργίας

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Εορτασμό των 60 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του Ιδρύματος «Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this