Προσιτές τιμές εκκίνησης στη Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης της VERGOS Auctions 

Η Φθινοπωρινή διαδικτυακή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 και (ώρα 18.30.

Με τη Φθινοπωρινή διαδικτυακή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 6:30 μμ) κάνει έναρξη της νέας  σεζόν η VERGOS Auctions. 125 έργα από 67 ευρέως αναγνωρισμένους για την καλλιτεχνική τους πορεία Έλληνες και ξένους δημιουργούς, επιλέχθηκαν προσεκτικά από την έμπειρη ομάδα του ιστορικού οίκου και δημοπρατούνται σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό εύρος τιμών.  

Συγκεκριμένα, με τις τιμές εκκίνησης να κυμαίνονται μεταξύ 100 – 3.000 € ο οίκος προσφέρει την δυνατότητα σε ένα ολοένα και πιο διευρυμένο κοινό, να αποκτήσει πίνακες, γλυπτά και κεραμικά με δυνατές υπογραφές, καθιστώντας την τέχνη προσβάσιμη σε όλους. Η δημοφιλία της συγκεκριμένης κατηγορίας δημοπρασιών που εγκαινιάστηκε το 2021 επισφραγίζει την πρωτοβουλία του οίκου που στόχο είχε να ανταποκριθεί σε ένα σημαντικό ζητούμενο των φίλων της ελληνικής -και όχι μόνο- τέχνης.    

Χρ. Καγκαράς, Πανηγύρι, λάδι σε μουσαμά, 70 x 100,5 cm. Εκτίμηση € 800-1.200

Ελένη Βερναρδάκη, Περικλής Βυζάντιος, Άγγελος Γιαλλινάς, Γιάννης Κόττης, Αφροδίτη Λίτη, Τάσος Μαντζαβίνος, Χρόνης Μπότσογλου, Δημήτρης Μυταράς, Παύλος [Διονυσόπουλος], Φαίδων Πατρικαλάκης, Πάρις Πρέκας, Βασίλης Σπεράντζας, Νίκος Στεφάνου, Εδουάρδος Σακαγιάν, Τάκης [Βασιλάκης], Παναγιώτης Τέτσης, Γιάννης Τσαρούχης,  Αλέκος Φασιανός, Τζων Χριστοφόρου είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που περιλαμβάνονται στη δημοπρασία.  

Μπόστ, Ορέα φρουτιέρα με οπόρας, λάδι σε μουσαμά, 40 x 49,5 cm. Εκτίμηση € 2.000 -3.000

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online ζωντανά στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας του Οίκου, καθώς επίσης και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. 

Τ. Μαντζαβίνος, Ύπνος στο πάρκο, μικτή τεχνική σε ξύλο, 40 x 37 cm. Εκτίμηση € 600-800
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το Τρίγωνο της Θλίψης: Ένας χειμαρρώδης Χρυσός Φοίνικας

Γράφει ο Σωτήρης Χάιδας Στο «Τρίγωνο της Θλίψης» ένα ζευγάρι νεαρών influencers του Instagram θα προσκληθούν δωρεάν λόγω της επικερδούς ιδιότητάς τους σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό,...

“Επιτέλους… Μια Ανοιχτή Αγκαλιά” Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Τέχνης από το Ίδρυμα Μόραλη, το Apolyto Creative Spot και το Artviews.Gr

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής, το σύγχρονο δημιουργικό εργαστήριο Τέχνης, Apolyto Creative Spot, επανέρχεται πιο γιορτινό και δημιουργικό από ποτέ.   Σε συνεργασία με το...

Δημοπρασία του Οίκου Magna’s στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Είναι από πολύ παλιά γνωστό ότι η τέχνη, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε τον τελευταίο καιρό, μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this