Scorpions – Alice Cooper, H μεγάλη στιγμή έφτασε

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Δυο εκρηκτικές συναυλίες σε μια μοναδική βραδιά!

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Οι Scorpions και ο Alice Cooper, τα δύο ιερά τέρατα της ροκ σκηνής με νέα και παλαιότερα τραγούδια τους υπόσχονται μια εντυπωσιακή βραδιά, παρουσιάζοντας και οι δύο τα ολοκαίνουργια συναρπαστικά τους show.

Μια τεραστίων διαστάσεων σκηνή θα στηθεί στο ΟΑΚΑ όπου οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οι Scorpions όσο και ο Alice Cooper φέρνουν τη δική τους μουσική ιστορία – αλλά και τα συστατικά της συναρπαστικής επιτυχημένης πορείας που τους έχει κάνει αγαπητούς στο κοινό.

14 τριαξονικά φορτηγά, θα μεταφέρουν από την Γερμανία, την πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων σκηνή που θα στηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεκάδες μέτρα led wall, εκατοντάδες φώτα και ένα… κάστρο για τον Alice Cooper είναι μόνο ένα μέρος του τεράστιου σκηνικού που θα εντυπωσιάσει το κοινό. Ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό θέαμα θα στηθεί, για μια και μοναδική βραδιά, χάρη στην προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων και την αρωγή της Διοίκησης αλλά και του προσωπικού του Ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας.

Οι Scorpions κάνουν στάση στην Αθήνα ύστερα από 63 διαφορετικές πρωτεύουσες σε κάθε γωνιά της γης, 6 μήνες περιοδείας που ξεκίνησε την Άνοιξη για να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο, 50 και πλέον χρόνια απόλυτης επιτυχίας. Γιατί όπως σημειώνουν: “Η ζωή μας είναι άδεια χωρίς συναυλίες. Θα συνεχίσουμε όσο αντέχουμε”. Επίκαιροι καταφέρνουν τα τραγούδια τους να περνούν από γενιά σε γενιά.

Γιατί όπως λέει ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, “Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως “τροφή για την ψυχή”. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ στη ζωή μας…”

Alice Cooper

Ο Alice Cooper, ο θρύλος της ροκ μουσικής, έχει ήδη γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με μοναδικά εντυπωσιακά shows. Ο Alice Cooper από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στην πορεία, άφησε εποχή με τις “ακραίες” εμφανίσεις του, καλυμμένος με αίμα, περιτριγυρισμένος με φίδια, γκιλοτίνες, ηλεκτρικές καρέκλες, αλυσίδες και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως “The Godfather of Shock Rock”. Το νέο του σκηνικό ένα Κάστρο!

Η συνάντησή τους στο ΟΑΚΑ θα είναι συναρπαστική! Δύο μύθοι της ροκ στην ίδια σκηνή!

Info

SCORPIONS – Special Guest ALICE COOPER

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.)

Ώρα έναρξης 19.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30

Εισιτήρια
211-7701700, www.viva.gr & Public

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Oia Treasures Art Gallery: Ένας «κρυφός» θησαυρός στα πολυσύχναστα σοκάκια της Οίας

Συνέντευξη στην Μαρία Δήμου Περιηγηθήκαμε στην μαγευτική αγορά της Οίας στην Σαντορίνη, όπου πέρα από την εντυπωσιακή της αρχιτεκτονική στην οποία αντανακλά το φημισμένο ηλιοβασίλεμα,...

Η εφιαλτική τέχνη του Γκότφριντ Χέλνβαϊν που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Ο Αυστρο-Ιρλανδός εικαστικός, Γκότφριντ Χέλνβαϊν, γεννήθηκε στη Βιέννη το 1948. Έχοντας εργαστεί στους χώρους της ζωγραφικής, του σχεδίου, της φωτογραφίας, της...

Delivery: Η σκληρή πραγματικότητα της Αθήνας

Γράφει ο Σωτήρης Χάιδας Ένας νεαρός άνδρας αγνώστου παρελθόντος, άνευ ονόματος και χωρίς κανένα απολύτως πλάνο ζωής, θα καταφθάσει με το Κτελ στην καρδιά της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this