Τέσσερις εβδομάδες έως τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ!

30, 29, 28, 27… Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

Όχι ότι μετράμε, αλλά… 29+1 ημέρες έμειναν έως την 1η Δεκεμβρίου, για να ανάψουμε μαζί τα φώτα στο ΚΠΙΣΝ και να ξετυλίξουμε τον γιορτινό κόσμο των φετινών Χριστουγέννων!

Κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου, μία μικρή γεύση Χριστουγέννων θα φτάνει στο inbox σου, δοκιμάζοντας να σε παρασύρει (ναι, από τώρα!) στον ρυθμό των γιορτών, καθώς το ΚΠΙΣΝ θα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεταμόρφωσή του στον πιο λαμπερό προορισμό της πόλης.

Τέσσερις εβδομάδες έως τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ:

Προσεχώς στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Φτιάχνουμε το ημερολόγιο του νέου έτους!
Λίγο πριν τυπώσουμε με την τεχνική της μεταξοτυπίας μια αφίσα μεταξοτυπίας – ημερολόγιο με ευχές για το 2024, τρυπώσαμε στο εργαστήριο των Tind.
Μικροί και μεγάλοι διαβάζουν χριστουγεννιάτικα βιβλία
Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) προτείνει και αυτή τη χρονιά χριστουγεννιάτικα αναγνώσματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις φετινές γιορτές, μέσα από τρεις ξεχωριστές λίστες. Aνακαλύψτε, ξεφυλλίστε, δανειστείτε ή διαβάστε τα προτεινόμενα βιβλία στις εγκαταστάσεις της ΕΒΕ!
Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ελκυστικό μυστήριο των εικαστικών έργων του Μαγκρίτ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.  Ο Ρενέ Μαγκρίτ γεννήθηκε το 1898 στην Βελγική πόλη Λεσίν. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του διαδραμάτισαν τα...

Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης: Γλυπτική είναι η ποίηση σε τρεις διαστάσεις 

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε η αναδρομική έκθεση του καταξιωμένου καλλιτέχνη Νίκου – Γιώργου Παπουτσίδη  στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών με τίτλο :«Ειρήνην ελώμεθα». Πολυπράγμων καλλιτέχνης, μείζων γλύπτης,...

ΊΔΡΥΜΑ Θεοτόκος, Εορτασμός 60 χρόνων λειτουργίας

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Εορτασμό των 60 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του Ιδρύματος «Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this