Τιμητική εκδήλωση για τον Κώστα Ευαγγελάτο στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Ιονίου Πανεπιστημίου, στην αίθουσα "Κώστας Ευαγγελάτος".

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Ιονίου Πανεπιστημίου, στην αίθουσα “Κώστας Ευαγγελάτος”,  εκδήλωση για τα 50 χρόνια δημιουργικής πορείας (1973-2023) του ζωγράφου, ποιητή, θεωρητικού τέχνης και περφόρμερ Κώστα Ευαγγελάτου.

Για το έργο του θα μιλήσουν ο Δρ. Ηλίας Τουμασάτος με θέμα: “Η κοινωνική διάσταση στο ποιητικό έργο του Κώστα Ευαγγελάτου” και ο Καθηγητής του τμήματος Κώστας Αντ. Πετράκης με θέμα: “Η εικαστική σκέψη του Κώστα Ευαγγελάτου”. Ο τιμώμενος θα μιλήσει με θέμα: “Σύγχρονες εικαστικές κατευθύνσεις”.

Η Εκδήλωση θα γίνει με εποπτικά μέσα και προβολές ντοκουμέντων από την διεθνή παρουσία του Κώστα Ευαγγελάτου στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

O Κώστας Ευαγγελάτος, 2023

Info

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, 19.00

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Ιονίου Πανεπιστημίου
Αίθουσα “Κώστας Ευαγγελάτος”
Λεωφ. Αντ. Τρίτση 1, Αργοστόλι Κεφαλονιάς

Είσοδος ελεύθερη
Share this
Tags
ArtViews Team
ArtViews Team
Σκοπός της ομάδας μας είναι η προβολή κάθε θετικής προσπάθειας που αναδεικνύει τον πολιτισμό, η ενθάρρυνση των δημιουργών και η επικοινωνία της δουλειάς των καλλιτεχνών σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

Χρήστος Κονταρούδης: Ο άνθρωπος ανυψώνεται ηθικά και αισθητικά από τη θέαση της εικαστικής τέχνης 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design...

Νίκος Λαγός: H τέχνη δρα υπερβατικά και απελευθερωτικά 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Κοιτώντας τα τελάρα του εικαστικού Νίκου Λαγού, ο θεατής διαπιστώνει μια τολμηρή αίσθηση του χρώματος και της σύνθεσης στο όριο μιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this