Το ArGOODaki στηρίζει το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Για 21 η συνεχόμενη χρονιά το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει απλόχερα την αγάπη του, προσφέροντας βοήθεια και φροντίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει  το σωματείο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ενισχύοντας με  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή  μονάδα  που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή». Μέσω αυτής της πρωτοποριακής δράσης, το σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» υποστηρίζει εδώ και 30 χρόνια την ψυχική και σωματική θωράκιση παιδιών που ζουν σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και στην ενημέρωση.

Γίνε κι εσύ μέρος της προσπάθειας και βοήθησε το ArGOODaki των Goody’s Burger House να ταξιδέψει σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας για να βοηθήσει τα παιδιά που ζουν εκεί. Διάλεξε το αγαπημένο σου γεύμα ArGOODaki και επίλεξε ένα από τα μοναδικά, συλλεκτικά δώρα της φετινής συλλογής: ένα κλασικό αρκουδάκι, ένα μπολάκι για τα αγαπημένα σου γεύματα στο σπίτι, ένα παγούρι για το σχολείο, ένα σημειωματάριο με χαρούμενα χρώματα, ένα σετ σουβέρ, καθώς και ένα παιδικό backpack!

Παράγγειλε το δικό σου γεύμα ArGOODaki από ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery από το www.goodys.com, το Goody’s app ή τηλεφωνικά στο 18365 και γίνε πρωταγωνιστής σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δείτε εδώ το video που περιγράφει τη φετινή εκστρατεία του ArGOODaki των Goody’s Burger House:

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 22 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.goodys.com/argoodaki/

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @goodysburgerhouse και στο Facebook: Goody’s Burger House

Σχετικά με την Ανοιχτή Αγκαλιά

Το σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» ιδρύθηκε το 1994 από μία ομάδα εθελοντριών, με στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς που θα χωράει όλα τα παιδιά που υποφέρουν. Σήμερα, χάρη στη συνεισφορά των εθελοντών και στη στήριξη των Χορηγών, το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς έχει επεκταθεί σε νέα πεδία δράσης με έμφαση την πρόληψη, την εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά. Μία από τις βασικές και πιο πρωτοποριακές δράσεις του σωματείου είναι η θωράκιση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πληθυσμού των ακριτικών περιοχών της χώρας μας, μέσα από το πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής με το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: anoixtiagalia.gr

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το 9ο Beyond Borders -Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου παρουσιάζει τη φετινή οπτική του ταυτότητα

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Beyond Borders-Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ανανεώνει το ραντεβού του (25/08–01/09/2024) με το κινηματογραφόφιλο κοινό και δημιουργούς απ’ όλον τον...

“Οι δύο χέστηδες” στο Θέατρο Τέχνης

Γράφει η Αντιγόνη Κατσαδήμα Η σημασία της δραματουργίας σε ένα θεατρικό έργο περασμένου αιώνα είναι κομβική, για να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτό και στις...

Γιάννης Αδαμάκης: Όταν μιλάμε για Τέχνη, αναφερόμαστε πάντα στις εξαιρέσεις

Ο καταξιωμένος εικαστικός, Γιάννης Αδαμάκης παρουσιάζει την 37η ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με τίτλο «Passepartout». Σπαρμένες στον καμβά, εικόνες από τα παραμύθια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this