Το γελαστό μπαλόνι που το έλεγαν Αντώνη και δεν του άρεσε να θυμώνει

Το παραμύθι της Δέσποινας Τσακίρη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Αντώνης είναι ένα χαρούμενο μπαλόνι, γεμάτο ενέργεια, που του αρέσει να παίζει αλλά κάποιες φορές θυμώνει και δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει το θυμό του. Τότε, οι μπαλονόφιλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν. Τι λέτε; Θα τα καταφέρουν; Μια ιστορία για την αγάπη, την φιλία, την αλληλεγγύη και την αντιμετώπιση του θυμού στα παιδιά.

Who is Who

H Δέσποινα Τσακίρη κατάγεται από την Αρχίπολη της Ρόδου και είναι νηπιαγωγός. Έλαβε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε το μεταπτυχιακό της στην ειδική αγωγή στο πανεπιστήμιο Canterbury της Μεγάλης Βρετανίας.

Συνέχισε τις επιμορφώσεις πάνω στην συμβουλευτική ψυχολογία παιδιών και ενηλίκων και έχει εργαστεί σε πολλούς εκπαιδευτικούς φορείς τόσο σε παιδιά τυπικής όσο και μη τυπικής ανάπτυξης. Στην παρούσα φάση συνεχίζει να εργάζεται ως νηπιαγωγός σε δημόσιο σχολείο. Αυτό είναι  κάτι που την γεμίζει και της δίνει την αίσθηση της  προσφοράς και της ικανοποίησης.

Έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια μαζί με τον Γιώργο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Χρυσάνθη-Τσαμπίκα και τον Ανδρέα-Εφραίμ, τα οποία και λατρεύει, γιατί την κάνουν ευτυχισμένη και της έχουν μάθει, τί σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη.

Στον ελεύθερο της χρόνο, της αρέσει να κάνει πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται ήρεμη, να περνά χρόνο με την οικογένεια της, να διαβάζει και να αρθρογραφεί για εφημερίδες σε θέματα διαπαιδαγώγησης παιδιών, γιατί πιστεύει ότι, τα παιδιά χρειάζονται ενημερωμένους γονείς που να τα μάθουν τις αξίες που χρειάζονται, για να πορευτούν στη ζωή και να γίνουν ολοκληρωμένοι ενήλικες. Διατηρεί το blog standlife.gr με θέματα παιδιού, οικογένειας, κοινωνίας και φυσικά, γράφει παραμύθια για τα παιδιά που τόσο αγαπά.

Πιστεύει στο θεό,είναι πάντα με το χαμόγελο γιατί το θεωρεί πινελιά αισιοδοξίας και σκέφτεται πάντα θετικά στις δυσκολίες.

H Δέσποινα Τσακίρη

Το παραμύθι διατίθεται στα public, στο ydroplanobooks.gr, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και για το νησί της, την Ρόδο, στα βιβλιοπωλεία  Το δέντρο, Τσέλιος βιβλιοχαρτοπωλειο, Μακρής, Φάρος της γνώσης, Οδός γνώσης και στο Littlefox.

 

Μπορείτε να την επισκεφθείτε στην διεύθυνση: [email protected] 

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ελκυστικό μυστήριο των εικαστικών έργων του Μαγκρίτ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.  Ο Ρενέ Μαγκρίτ γεννήθηκε το 1898 στην Βελγική πόλη Λεσίν. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του διαδραμάτισαν τα...

Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης: Γλυπτική είναι η ποίηση σε τρεις διαστάσεις 

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε η αναδρομική έκθεση του καταξιωμένου καλλιτέχνη Νίκου – Γιώργου Παπουτσίδη  στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών με τίτλο :«Ειρήνην ελώμεθα». Πολυπράγμων καλλιτέχνης, μείζων γλύπτης,...

ΊΔΡΥΜΑ Θεοτόκος, Εορτασμός 60 χρόνων λειτουργίας

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Εορτασμό των 60 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του Ιδρύματος «Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this