Το Red Jasper Cabaret Theatre διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Πρόσκληση συμμετοχής στο «1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret» που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του θεάτρου, από τις 16 έως τις 29 Μαΐου.

Το Red Jasper Cabaret Theatre απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες και ομάδες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών (θέατρο, μουσική, performance, χορό, ακροβατικά, drag acts, stand up, τσίρκο, κινηματογράφο, video art) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να συμμετέχουν στο «1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret» (1st Contemporary Art Cabaret Festival), που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του θεάτρου, από τις 16 έως τις 29 Μαΐου.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να δοθεί στους καλλιτέχνες η ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω σε νέες αισθητικές φόρμες του καλλιτεχνικού καμπαρέ, αναζητώντας τις αναφορές και τις συνδέσεις με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων είναι η Πέμπτη 31 Μαρτίου.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας που ακολουθεί.
Η διάρκεια των παρουσιάσεων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 70’.

Φόρμα Συμμετοχής

 

Πληροφορίες για το 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Από την Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Το Red Jasper Cabaret Theatre και οι δράσεις του φεστιβάλ είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρικά αμαξίδια.

Το φεστιβάλ θα περιέχει και διαγωνιστικό τμήμα για καλλιτέχνες και ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν. Οι 3 καλλιτεχνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ, θα μπορούν να ενταχθούν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2022-2023 του Red Jasper Cabaret Theatre.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής απευθυνθείτε στο email: info@redjaspertheatre.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 21 0882 2551.

Red Jasper Cabaret Theatre
Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
2108822551
info@redjaspertheatre.gr

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Αφηρημένος Εξπρεσιονισμός του Μπάρνετ Νιούμαν ενάντια στον «κρατικό καπιταλισμό και την απολυταρχία»

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Γιος Εβραίων μεταναστών από την Πολωνία, ο Αμερικανός εικαστικός και κύριος εκπρόσωπος του κινήματος του Αφηρημένου Εξπρεσιονισμού, Μπάρνετ Νιούμαν, γεννήθηκε το...

Ψήφισμα για τον θάνατο της Μαρίνας Λαμπράκη- Πλάκα από το Δ.Σ της “Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή της είδησης του θανάτου της σπουδαίας...

«Mighty Aphrodite», μια 90’s γεύση από Νέα Υόρκη… και λίγο από αρχαία Ελλάδα

Γράφει η Μαρία Δήμου Γέννημα-θρέμμα Νεοϋορκέζος, λάτρης της υπέρλαμπρης μεγαλούπολης, με τα θετικά και τα αρνητικά της, ο Woody Allen, περιφέρεται για πολλοστή φορά στα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this