«Του Ονείρου»: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στο Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες, στην Κατερίνη

Η ομαδική έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 13:00 στο "Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες" (Ίωνος Δραγούμη 8 & 25ης Μαρτίου, Κατερίνη) και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου 2023.

Η Αίθουσα Τέχνης ΧΡΥΣΑ και ο Ευάγγελος Σκλιοπίδης εγκαινιάζουν το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Του Ονείρου” στις 13:00 στο “Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες” – πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου – Υπό την Αιγίδα του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης.

Το φιλότεχνο κοινό της Κατερίνης θα έχει την μοναδική ευκαιρία να απολαύσει μια συλλογή από έργα καταξιωμένων ελλήνων ζωγράφων-συνεργατών της Αίθουσας Τέχνης ΧΡΥΣΑ, που με το ταλέντο τους, την επιμονή και την σχολαστική δουλειά τους, έχουν εδραιωθεί στον Ελλαδικό χώρο αλλά και εκτός αυτού.

Η μοναδική συλλογή των έργων απαρτίζεται από ακουαρέλες, λάδια, χαρακτικά, σύνθετα και γλυπτά και θα είναι προς έκθεση μέχρι και τις 31 Μαϊου υπό την αιγίδα του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης.

Συμμετέχουν οι δημιουργοί:

Ανδρουτσάκης Στάθης, Βατανίδης Στάθης, Βουτσινάς Μάριος, Γκέκας Αστέρης, Γκάρστεα Έλενα, Δήμος Τάσος, Κανά Ειρήνη, Καράς Χρίστος, Καρακατσάνης Βασίλης, Κούτρικας Γιάννης, Κυριακή, Λατινοπούλου Αθηνά, Μαδένης Μιχάλης, Παλλαντζάς Χρήστος, Ρήνας Βαγγέλης, Ρόκος Κυριάκος, Σαρελάκου Ρουμπίνα, Σπυριούνης Κώστας, Στεφανίδη Φωτεινή, Στρατάκης Νίκος, The Tsitouras Collection, Φιλιππούση Βιργινία, Χάρος Μανώλης.

Οργάνωση: Ευάγγελος Σκλιοπίδης

Εγκαίνια: Σάββατο 29/04/2023 στις 13:00
Διάρκεια έκθεσης: 29/04 – 31/05/2023.
Ώρες επίσκεψης καθημερινά: 10:00-14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:18:00-21:00
Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες – πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου
Ίωνος Δραγούμη 8 & 25ης Μαρτίου, Κατερίνη

Share this
Tags
Γιώργος Δήμος
Γιώργος Δήμος
Ο Γιώργος Δήμος γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Σπούδασε Δημιουργική Γραφή και Φιλοσοφία στο Pratt Institute, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου και έζησε για 8 χρόνια. Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα και από τότε εκδίδει συστηματικά άρθρα σε περιοδικά, κυρίως σχετικά με τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία και τη φωτογραφία. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

Χρήστος Κονταρούδης: Ο άνθρωπος ανυψώνεται ηθικά και αισθητικά από τη θέαση της εικαστικής τέχνης 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design...

Νίκος Λαγός: H τέχνη δρα υπερβατικά και απελευθερωτικά 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Κοιτώντας τα τελάρα του εικαστικού Νίκου Λαγού, ο θεατής διαπιστώνει μια τολμηρή αίσθηση του χρώματος και της σύνθεσης στο όριο μιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this