Ξένοι δημοσιογράφοι μαγεύτηκαν από την Νάξο και διαφημίζουν το νησί της Αριάδνης σε όλο τον πλανήτη

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιογραφίας βρέθηκε η Νάξος το τριήμερο 22-24 Απριλίου. 

Πρόεδροι δημοσιογραφικών ενώσεων και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ετήσιας Τακτικής Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και της Γενικής Συνέλευσης που διοργάνωσε η Ε.Σ.Η.Ε.Α., επισκέφθηκαν την Νάξο μετά από πρόσκληση της Ε.Α.Σ. Νάξου και του Προέδρου της, Δημήτρη Καπούνη. 

Οι σπουδαίοι επισκέπτες γνώρισαν τη μεγάλη ιστορία, την πλούσια πολιτιστική παράδοση, τις απαράμιλλες ομορφιές, την πλούσια πρωτογενή παραγωγή, τη ζεστή φιλοξενία, την ονομαστή γαστρονομία και τα εκλεκτά προϊόντα της Νάξου κι έγιναν οι καλύτεροι… πρεσβευτές της σε όλο τον πλανήτη! 

Ξένοι δημοσιογράφοι στην Πορτάρα Νάξου

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που ήλθαν στο νησί της Αριάδνης ήταν και η ίδια η Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, Γαλλίδα Ντομινίκ Πρανταλιέ, η Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Μαρία Αντωνιάδου, καθώς και οι Πρόεδροι των δημοσιογραφικών ενώσεων από Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Ιρλανδία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Βραζιλία, Περού, Ινδία, Παλαιστίνη, Ομάν, Κουβέιτ, Τυνησία, Καμερούν, Κολομβία, Παναμά, Αγκόλα, Σομαλία και Λίβανο. 

Με την κίνηση αυτή της Ε.Α.Σ. η Νάξος «έπαιξε» για μία ακόμη φορά σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας, τα οποία έκαναν αλλεπάλληλες ζωντανές συνδέσεις με το νησί μας για να πληροφορηθούν λεπτομέρειες, αλλά θα «ταξιδέψει» και σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με τη γενικότερη προσπάθεια προβολής των Κυκλάδων και της Ελλάδας ως κορυφαίων τουριστικών προορισμών να παίρνει, έτσι, σπουδαία ώθηση. 

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Βαν Γκογκ και τα κυπαρίσσια της παρηγοριάς

Μάλλον δεν προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ, ο πιο διάσημος καταθλιπτικός στην ιστορία της τέχνης, υιοθέτησε το μεσογειακό κυπαρίσσι ως μοτίβο στα...

Η παλλόμενη ζωγραφική τρυφερότητα στις συνθέσεις του Ρενουάρ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης. Ο Πιέρ Ωγκύστ Ρενουάρ / Pierre Auguste Renoir γεννήθηκε στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας το 1841. Ήταν...

Το φαινόμενο της μοντέρνας τέχνης ή το ψυχοσχηματικό σύμπαν του Pablo Picasso

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος  Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Πάμπλο Πικάσο / Pablo Ruiz y Picasso, ζωγράφος, χαράκτης, γλύπτης, κεραμίστας, ποιητής, σκηνογράφος και δραματουργός γεννήθηκε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this