Ατομική έκθεση του Γιώργου Χαδούλη στην Αίθουσα Τέχνης «αντί» στην Αντίπαρο

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 6 Αυγούστου & ώρα 20:00.

Ετοιμαζόμαστε για την Έκθεση του Γιώργου Χαδούλη στο Κάστρο της Αντιπάρου.

Τα έργα του τα έφερε ο ίδιος στο νησί, το απολαμβάνει με καλή παρέα την κόρη του, πριν τις προετοιμασίες της επόμενης εβδομάδας.

Συζητήσεις με δικούς και περαστικούς, όπως με την Κωνσταντίνα για το τι θέλει να κάνει στη ζωή της και ότι εκείνος μόνο ζωγραφική θα μπορούσε να κάνει και τίποτα άλλο, κάθετη δήλωση.

Τον πιστεύουμε, το εννοεί και το αποδεικνύει σε κάθε του έκθεση.

Κοιτάω το βάζο της πρόσκλησης, στρογγυλεμένη η περιφέρειά του, καθρεπτίζει θολά τους φοίνικες του απέναντι φανταστικού, αλλά όχι ανύπαρκτου τοπίου, αφού το βλέπουμε, είναι εδώ και όχι ακίνητο, οι φοίνικες λικνίζονται από το αεράκι.

Στην cart postal που έκανε τις επεμβάσεις του, βλέπω το σκίτσο του νεαρού προσώπου να γέρνει, να κινείται έξω απ’ την κεραμική του ύλη και την άλλη σοβαρή φυσιογνωμία, χαραγμένη, μπροστά της να κοιτά.

Γερμένοι σε τοίχο φιλόξενου χώρου, ναοί και φοίνικες σε πετρώδεις άκρες και αμμουδερές παραλίες, περιμένουν προφυλαγμένοι την ανάρτησή τους. Η μεγάλη πολύχρωμη ζωγραφιά, βρήκε την θέση της αν και δεν ήρθε ακόμη.

Στις 6 του Αυγούστου και για 3 εβδομάδες θα είναι όλα και εμείς, εδώ.

INFO:

Αίθουσα Τέχνης «αντί», Αντίπαρος, Κάστρο

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 & ώρα 20:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου 2019.

Πληροφορίες: 22840-61544

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τα δωρικά χαρακτικά σύμβολα ζωής της Βάσως Κατράκη

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Η Βάσω Κατράκη γεννήθηκε το 1914 στο Αιτωλικό. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ με καθηγητές τον Κωνσταντίνο Παρθένη στη...

Defying Gravity, εγκαίνια της έκθεσης του Άγγελου Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης Defying Gravity του φωτογράφου Άγγελου Ζυμάρα στους χώρους των εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή....

Απόστολος Γιαγιάννος: “Η τέχνη είναι αφέντρα με βούρδουλα” 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη H Sianti Gallery θέλοντας να τιμήσει τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Απόστολο Γιαγιάννο για τα 50 ενεργά και επιτυχημένα χρόνια της καριέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this