Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδάει για τους τηλεθεατές και ακροατές της ΕΡΤ3

Η συναυλία "Alexandra Gravas #discoveries" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτίριο Μ2).

Η ΕΡΤ3 διοργανώνει τη συναυλία #discoveries με τη διεθνούς φήμης mezzo- soprano Αλεξάνδρα Γκράβας την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2) σε μία εκδήλωση ανοιχτή για τους τηλεθεατές και τους ακροατές της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ταξιδέψει το κοινό σε «ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι ψυχής», όπως το ονομάζει η ίδια, με τραγούδια που θα ερμηνεύσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες σε μία πολυπολιτισμική βραδιά, που περιλαμβάνει έργα από τα μουσικά ταξίδια της σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Θα ερμηνεύσει, επίσης, τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως και αγαπημένες μελωδίες των Κουρτ Βάιλ, Βαγγέλη Παπαθανασίου και Μικρασιάτικα σε απρόσμενες προσεγγίσεις με τη σφραγίδα της.

Την ερμηνεύτρια θα πλαισιώσουν οι κορυφαίοι σολίστ Πέτρος Μπούρας (πιάνο- μουσική επιμέλεια), Δημήτρης Κουζής (βιολί) και Γιάννης Γιοβάνος (τσέλο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με αριθμημένες προσκλήσεις που διατίθενται από το κτίριο του Ρ.Σ.Μ της ΕΡΤ3 (Αγγελάκη 14) και το κτίριο της Διοίκησης (Αγγελάκη 2), τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 14:00.

Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί από την ΕΡΤ3.

INFO:

“Alexandra Gravas #discoveries”

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτίριο Μ2)

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα έναρξης 21.00

Διάθεση προσκλήσεων: Αγγελάκη 14 και Αγγελάκη 2 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2313338502 | 2313338513

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ανανεωτικό ρομαντικό πάθος του Ντελακρουά

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Ευγένιος Ντελακρουά / Eugène Delacroix‎‎ γεννήθηκε το 1798 στο Σαρεντόν-Σαιν-Μορίς (Charenton-Saint Maurice) κοντά στο Παρίσι και...

Οι εννοιολογικοί περίπατοι της τέχνης του Richard Long

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Richard Long γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το 1945. Σπούδασε από το 1962-1965 στο West of England...

Η απαράμιλλη γλυπτική της παραβατικής ζωής του Τσελίνι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης O Μπενβενούτο Τσελίνι / Benvenuto Cellini, γεννήθηκε το 1500 στη Φλωρεντία. Καλλιτέχνης αργυροχρυσοχόος, γλύπτης, ζωγράφος, σχεδιαστής, στρατιώτης, μουσικός,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this