Θεατρικό εργαστήρι με τον Μιχάλη Τσουρουνάκη στο Rabbithole

Από το ΚΕΙΜΕΝΟ στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, θεατρικό εργαστήρι με θέμα το θεατρικό λόγο, με τον Μιχάλη Τσουρουνάκη στο Rabbithole, από 14 Οκτωβρίου.

Το RABBITHOLE σε συνεργασία με τον ηθοποιό – σκηνοθέτη Μιχάλη Τσουρουνάκη, ανοίγει ένα κύκλο εργαστηριακής μελέτης με βασικό θέμα το θεατρικό λόγο.

Πεδίο εργασίας θα είναι οι λέξεις και τα σημεία στίξης.

Τόσο σε κλασσικό, όσο και σε σύγχρονο δραματολόγιο, στο εργαστήρι οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν τις λέξεις δίνοντάς τους τον χώρο και τον χρόνο να τους αποκαλύψουν το νόημά τους.

Παράλληλα, πεδίο έρευνας θα αποτελέσουν η ηχοπαραγωγή και η κινησιολογία, με σκοπό οι συμμετέχοντες να εμπλουτίσουν την τεχνική τους με ασκήσεις που στοχεύουν στην απελευθέρωση του σώματος και τη δημιουργία ελεύθερου ήχου.

Ο στόχος σε αυτόν τον κύκλο εργαστηριακής μελέτης είναι να δοθεί στους συμμετέχοντες ένα εργαλείο δουλειάς, μια μέθοδος για να μπορούν να «διαβάζουν» το κείμενο και να ξεκλειδώνουν το νόημά του.

Info

Διάρκεια
14 Οκτωβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2019
10 τετράωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις
σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί κατόπιν επιλογής των συμμετεχόντων

Χώρος
RABBITHOLE
Γερμανικού 20, Μεταξουργείο

Κρατήσεις θέσεων / εκδήλωση ενδιαφέροντος
[email protected]
(αποστολή βιογραφικού & στοιχείων επικοινωνίας)
Πληροφορίες: 210 5249903
(αφήνετε ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο επικοινωνίας στον τηλεφωνητή)

Κόστος 160 ευρώ

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τα δωρικά χαρακτικά σύμβολα ζωής της Βάσως Κατράκη

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Η Βάσω Κατράκη γεννήθηκε το 1914 στο Αιτωλικό. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ με καθηγητές τον Κωνσταντίνο Παρθένη στη...

Defying Gravity, εγκαίνια της έκθεσης του Άγγελου Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης Defying Gravity του φωτογράφου Άγγελου Ζυμάρα στους χώρους των εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή....

Απόστολος Γιαγιάννος: “Η τέχνη είναι αφέντρα με βούρδουλα” 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη H Sianti Gallery θέλοντας να τιμήσει τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Απόστολο Γιαγιάννο για τα 50 ενεργά και επιτυχημένα χρόνια της καριέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this