«Όχι στη βία» από τον Σύλλογο Γυναικών “Ιωνίδες”

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας. Συντονίζει η Χριστίνα Λαμπίρη

O Σύλλογος Γυναικών “Ιωνίδες”, με έδρα το Πικέρμι του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ιδρύθηκε με σκοπό την αλληλεγγύη και την προσφορά στις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας.

Οι «Ιωνίδες» ευαισθητοποιημένες σε θέματα ισότητας και δικαιοσύνης μοιράζονται το όραμα της δημιουργικής και αποτελεσματικής δράσης στο πλευρό της Γυναίκας του Σήμερα!

Μέσα από τις δράσεις του ο Σύλλογος Γυναικών «Ιωνίδες» στοχεύει στην ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των γυναικών, καθώς και στην προώθηση της ισότητας και του σεβασμού των γυναικών.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την εκδήλωση:

«ΟΧΙ στη Βία»

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ώρα 18.30

Αμφιθέατρο Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας

συλλογος γυναικων

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν :

Η τ. Γενική Γραμματέας Ισότητας Φύλων κα Βάσω Κόλλια, η  ηθοποιός και συγγραφέας  κ. Πολύνα Γκιωνάκη, ενώ κοντά μας θα βρίσκεται και η Δρ. ψυχολογίας κ. Σμαρούλα Παντελή με διπλό ρόλο.

Πέρα από την επιστημονική της άποψη θα συντονίσει και τη  θεατρική διαδραστική παράσταση από την ομάδα Play Back Nuevo με τίτλο : «ούτε θύμα ούτε θύτης».

Συντονισμός: Χριστίνα Λαμπίρη

Η εκδήλωση είναι στη μνήμη του καθηγητή ποινικού δικαίου κ. Στυλιανού Παπαγεωργίου – Γονατά

Επικοινωνία:

Σίσσυ  Κατσούδα

Συμβολαιογράφος και Πρόεδρος των Ιωνιδών

Τηλ. 6937031966

Δ/νση Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας : Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι εννοιολογικοί περίπατοι της τέχνης του Richard Long

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Richard Long γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το 1945. Σπούδασε από το 1962-1965 στο West of England...

Η απαράμιλλη γλυπτική της παραβατικής ζωής του Τσελίνι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης O Μπενβενούτο Τσελίνι / Benvenuto Cellini, γεννήθηκε το 1500 στη Φλωρεντία. Καλλιτέχνης αργυροχρυσοχόος, γλύπτης, ζωγράφος, σχεδιαστής, στρατιώτης, μουσικός,...

Η Κύπρος του Βασίλη Καρακατσάνη 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη  Ο καταξιωμένος εικαστικός Βασίλης Καρακατσάνης για άλλη μια φορά «προσγειώνεται» στην Κύπρο και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο  «ΤΙΤΑΝΙΑ»...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this