Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για το Φεστιβάλ Κολωνού (OPEN CALL)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ανοίγει η πλατφόρμα
για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων
για το Φεστιβάλ Κολωνού

Ανοίγει, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, η πλατφόρμα του Open Call για την υποβολή ολοκληρωμένων καλλιτεχνικών προτάσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ Κολωνού, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024 στο θέατρο Κολωνού σε μια ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον Λόφο του Ιππίου Κολωνού.

Η υποβολή προτάσεων για το φεστιβάλ γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα HYPERLINK “https://festival.opanda.gr/”https://festival.opanda.gr/. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ Κολωνού:


Ημερομηνία διεξαγωγής: από 10 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024
Open Call: από 27 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2024
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 25 Ιουνίου 2024

Το Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων, το καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης με τον πολιτισμό και τη ψυχαγωγία, αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά της δρώμενα.

Το θέατρο Κολωνού, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού, από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, θα φιλοξενήσει μοναδικές εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών:

Θέατρο

Μουσική

Χορός

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την Ανοικτή

Πρόσκληση (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected].

Μείνετε συντονισμένοι για το open call του επόμενου φεστιβάλ.

** Το Φεστιβάλ Κολωνού, είναι ένα από τα τέσσερα φεστιβάλ, που διοργανώνει ο HYPERLINK “http://www.cityofathens.gr/” \t “_blank”Δήμος Αθηναίων από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή, το πρόγραμμα των οποίων επιμελείται ο HYPERLINK “http://www.opanda.gr/” \t “_blank”Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Share this
Tags
Iliana Geo
Iliana Geo
Η Ηλιάνα είναι Visual Artist και Conceptual Designer με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Είναι κάτοχος πτυχίου Εικαστικών Τεχνών από το Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει και επιμεληθεί εικαστικές εκθέσεις. Επίσης, είναι επικεφαλής του Art Committee στον Σύλλογο Αποφοίτων ACG.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

Χρήστος Κονταρούδης: Ο άνθρωπος ανυψώνεται ηθικά και αισθητικά από τη θέαση της εικαστικής τέχνης 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design...

Νίκος Λαγός: H τέχνη δρα υπερβατικά και απελευθερωτικά 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Κοιτώντας τα τελάρα του εικαστικού Νίκου Λαγού, ο θεατής διαπιστώνει μια τολμηρή αίσθηση του χρώματος και της σύνθεσης στο όριο μιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this