Δράση Τέχνης ”Love the strays V” της Dreamteam για τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων 2022

Η πρώτη real time και prive παρουσίαση των έργων της εν λόγω δράσης θα γίνει στο TEO Hair Design της Δροσιάς από 31-3 έως 11-4-2022 , απ' όπου και θα ξεκινήσει μία σειρά παρουσιάσεων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Πιστή σε πρωτοπόρες δράσεις συλλογικότητας #giaenankaliterokosmo και με σκοπό να μοιράζει τη χαρά σε εκείνους που την έχουν ανάγκη, όπως λέει και το slogan της #wesharethehappiness, για τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου) ωθεί και προωθεί τη Τέχνη προς το σκοπό αυτό αυτό με τη δράση LOVE THE STRAYS V υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας καθώς και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος!

Το πολυμορφικό φεστιβάλ Τέχνης LOVE THE STRAYS με moto ”Παγκόσμια ημέρα είναι…κάθε μέρα” ξεκίνησε το 2016 στην Αθήνα, υποστηρίζεται και από ανθρώπους των media, του θεάτρου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου κλπ και εξ΄αρχής περιλαμβάνει έκθεση Τέχνης και καμπάνια με πάρα πολλά δρώμενα, ταξίδεψε σε άλλες πόλεις και έκτοτε πραγματοποιείται σε διάφορες μορφές με έναν και μόνο σκοπό: τη παροχή βοήθειας στα Aδέσποτα Ζώα μέσω των εφαρμοσμένων Τεχνών!

Με τα ιδρυτικά της στελέχη η Dreamteam, που είναι πρόσωπα γνωστά Πανελλαδικά για τις φιλοζωικές & καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες και παραγωγές και με τη σύμπραξη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώνει ξανά μια πλειάδα εικαστικών καλλιτεχνών ώστε όλοι μαζί να αποδείξουν πως η Τέχνη μπορεί και γίνεται πραγματικός αρωγός βοήθειας και προσφοράς!

Δράση Τέχνης ”Love the strays V”

Έτσι σκοπός της δράσης LOVE THE STRAYS V για το 2022 είναι η DREAMTEAM να προωθήσει προς αξιοποίηση έργα Τέχνης ελευθέρου ή φιλοζωικού περιεχομένου πολλών και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών καθώς και παρουσιάσεις των εικαστικών δημιουργών και άρθρα, στα ΜΜΕ, ώστε να βοηθηθούν Φιλοζωικά Σωματεία και Εθελοντικές Ομάδες σε Χαλκίδα και Μεσολλόγι.

Συγκεκριμένα η δράση LOVE THE STRAYS V φέτος υποστηρίζει το Σύλλογο προστασίας ζώων ”Ελπίδα” Μεσολογγίου και τους Strays’s Souls Χαλκίδας, που παράγουν σημαντικό και αξιοσέβαστο Έργο και πραγματοπποιείται σε σύμπραξη με τη Φιλοζωική ένωση Κρυονερίου στο Δήμο Διονύσου! Η πρώτη real time και prive παρουσίαση / έκθεση των έργων της εν λόγω δράσης θα γίνει στον πολυτελή χώρο των TEO Hair Design της Δροσιάς, που θα μετατραπούν σε ΄΄γκαλερί΄ από 31-3 έως 11-4-2022 , απ’ όπου και θα ξεκινήσει μία σειρά παρουσιάσεων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Μέσα από τη δράση αυτή η DREAMTEAM καλεί κάθε άνθρωπο να διαδώσει το μήνυμα της Φιλοζωίας και της Προστασίας των Αδέσποτων Ζώων και ταυτόχρονα προάγει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες!

Δράση Τέχνης ”Love the strays V”

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη δράση & προσφέρουν αγάπη είναι οι εξής

Πετρίδη Νίκη, Goranova Niki, Αρζαμάνογλου Ιωακείμ, Αρνή Μαίρη, Βαγιανού Χριστίνα, Βοτανοπούλου Δάφνη, Γουλάκου Μαρίλυ, Δαρζέντα Ελευθερία, Καραχάλιου Δήμητρα, Καραχάλιου Μάγκου Τριανταφυλλιά, Κατσαντώνη Έλενα, Κοντοέ Μαριάννα, Μακρυγιάννης Γιώργος, Ντιναπόγια Χριστίνα, Πετρακοπούλου Βασιλική, Σιώκη Ματίνα, Σπανού Έλενα, Σταυρίδου Κατερίνα, Tamas Peter, Πετρίδης Χρήστος.

Για πληροφορίες για τα εκτειθέμενα έργα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα : 6985015875 – 6989283000.

Ταυτόχρονα γίνεται συγκέντρωση ζωοτροφών, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα ζώα. Όποιος μπορεί να προσφέρει, παρακαλείται να επικοινωνήσει στα ίδια τηλέφωνα ή στο email: [email protected]

Δράση Τέχνης ”Love the strays V”

Info

Διάρκεια δράσης
Έως Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

TEO Hair Design
Λ. Σταμάτας 1 πλατεία Δροσιάς Αττικής

Στο χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και τηρούνται αυστηρά οι κανονισμοί που προβλέπει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό του κορωνοιού.

Δράση Τέχνης ”Love the strays V”
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι μνημειακές φόρμες του Μέμου Μακρή

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Αγαμέμνων / Μέμος Μακρής γεννήθηκε το 1913 στην Πάτρα. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ της Αθήνας από το...

Η ιδιοφυής ζωγραφική απόδοση των ορατών από τον μαιτρ Εντουάρ Μανέ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης Ο Εντουάρ Μανέ (Manet) γεννήθηκε το 1832 στο Παρίσι και μεγάλωσε σε μεγαλοαστικό οικογενειακό περιβάλλον. Ο πατέρας...

Sotheby’s: Σε τιμή ρεκόρ πωλήθηκε πίνακας του Μπροντσίνο

Στην τιμή ρεκόρ των 10,7 εκατομμύρια δολάρια, πωλήθηκε πίνακας του μανιεριστή ζωγράφου της Αναγέννησης, Άνιολο Μπροντσίνο σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στη Νέα Υόρκη. Το έργο που απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this