Η Πηγή Δαούλα στην Holy Art στο κτίριο BIOS στο κέντρο της Αθήνας

Πηγή Δαούλα

Με έντονη δραστηριότητα μέσα στο καλοκαίρι και ολοκληρώνοντας την ευρωπαϊκή της περιοδεία η Πηγή Δαούλα εγκαινιάζει τη φθινοπωρινή σεζόν με τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση «Humanism» στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Μία από τις πλέον ανερχόμενες και ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες γκαλερί του Λονδίνου, η Holy Art, έρχεται στην Αθήνα για μία pop up έκθεση τέχνης διάρκειας τεσσάρων ημερών.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο BIOS στο κέντρο της Αθήνας, ένα χώρο προώθησης των σύγχρονων Τεχνών. (Πειραιώς 84).

Υπό τον τίτλο «Humanism» καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, βίντεο και φωτογραφίες εμπνευσμένα από την «ανθρωπότητα» και την υγειονομική κρίση που περνά τα τελευταία χρόνια.

Η Πηγή Δαούλα μετά τη συμμετοχή της στην “Swiss Art Expo” που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Ζυρίχη με μεγάλη επιτυχία αγγίζοντας τους 400 χιλιάδες επισκέπτες, και τις εκθέσεις «Reberation» και «Beyond Art» στο Λονδίνο που πήραν τις καλύτερες κριτικές συνεχίζει τη συνεργασία της με την λονδρέζικη γκαλερί Holy Art.


Επιστρέφοντας στη βάση της την Αθήνα η ζωγράφος έχει ήδη επιλέξει το έργο με το οποίο θα πάρει μέρος στη μεγάλη έκθεση του Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος του είναι «Abstract thoughts» και όπως δηλώνει η ίδια αποτελεί μία φυσική εξέλιξη των τεχνικών pouring dripping στις οποίες ειδικεύεται.

Η έκθεση θα μπορεί να φιλοξενήσει το κοινό την ημέρα των εγκαινίων από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 ενώ από 14 ως 17 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοικτά από τις 11.00 έως τις 18.00
Επιπλέον τα εγκαίνια θα είναι διαθέσιμα και σε live streaming στο Instagram στις 19.00 και στο Facebook στις 20.00

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται ευλαβικά οι οδηγίες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 και την ασφάλεια όλων.

Από 14 έως 17 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
https://www.theholyart.com/
hello@theholyart.com
https://www.instagram.com/theholy.art/
https://www.instagram.com/pigi_daoula/?hl=el