Κώστας Ευαγγελάτος: Ποιητική παρουσίαση στον Ελληνογαλλικό σύνδεσμο

Η ποιητική παρουσίαση του εικαστικού, λογοτέχνη, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου θα γίνει την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, ώρα 8 μ.μ.

Στα πλαίσια του 3ήμερου Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, με την διοργάνωση – επιμέλεια της εικαστικού-εκπαιδευτικού Αργυρούλας Pappas- Τσιώτα, θα γίνει την Πέμπτη 30 Μαΐου, ώρα 8 μ.μ. ποιητική παρουσίαση του εικαστικού, λογοτέχνη, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Στο πιάνο θα ερμηνεύσει συνθέσεις του ο διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης, λογοτέχνης Γιώργος Μαρινάκης, Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ).
Τα  Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης έχουν την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, με Πρόεδρο τον κ. Νίκο Αγγελή και την στήριξη της υπεύθυνης εκδηλώσεων κ. Ανδριάνας Κουλουμπή.
ποιητική παρουσίαση
Κώστας Ευαγγελάτος, σχέδιο ποιητικής συλλογής

Ο Κώστας Ευαγγελάτος, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ), της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΕΛ) θα διαβάσει νέα ποιήματα του από την συλλογή “Εγκόλπια  Ιάματα“, εκ. Ατέχνως, τα οποία έχει γράψει από τα τέλη του 2016 έως τις αρχές του 2024.

 
ΠΛΗΓΕΣ

Όταν φεύγεις
δύσκολο να διαλέξεις
τι θα αφήσεις
και τι θα πάρεις.
Πρωτεύουν τα ιάματα
για τις πολλές πληγές σου.

Κώστας Ευαγγελάτος

ποιητική παρουσίαση
Κώστας Ευαγγελάτος, εγκόλπια ιάματα, ποίηση
Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος
(4oς όροφος)
Κολωνάκι, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλαστικότητα της μεταφυσικής ζωγραφικής του Τζόρτζιο ντε Κίρικο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Τζόρτζιο ντε Κίρικο / Giorgio de Chirico γεννήθηκε στο Βόλο το 1888. Ήταν ο πρωτότοκος γιος...

Χρήστος Κονταρούδης: Ο άνθρωπος ανυψώνεται ηθικά και αισθητικά από τη θέαση της εικαστικής τέχνης 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design...

Νίκος Λαγός: H τέχνη δρα υπερβατικά και απελευθερωτικά 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Κοιτώντας τα τελάρα του εικαστικού Νίκου Λαγού, ο θεατής διαπιστώνει μια τολμηρή αίσθηση του χρώματος και της σύνθεσης στο όριο μιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this