Επιτυχημένη ολοκλήρωση της εικαστικής περιόδου στο Παρίσι, με την συμμετοχή του Κώστα Ευαγγελάτου

Ολοκληρώθηκε στο Παρίσι η ομαδική έκθεση συνεργατών της Galerie d’art, Loc’ Art Paris, 22 rue Eugène Varlin, 75010 Paris, στην οποία έλαβε μέρος ο εικαστικός δημιουργός Κώστας Ευαγγελάτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχοντας με έξι πρόσφατες ζωγραφικές συνθέσεις του.

Τα έργα του με αναδυόμενα πρόσωπα και σύμβολα σε τριανταφυλλί φόντα εντυπωσίασαν τους φιλότεχνους και ήδη ανήκουν σε συλλογές τέχνης. 

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εικαστικά και λογοτεχνικά Art-weekends στο Art Studio Est- la Chambre στην Αθήνα, καθώς και η συμμετοχή του ως τιμώμενος καλλιτέχνης στην ομαδική έκθεση της Artway “Τα σημάδια του Αιγαίου” στη Δημοτική Πινακοθήκη Κυκλάδων-Σύρου. 

Η συμμετοχή του με 10 νέες τολμηρές ερωτικές συνθέσεις στην μεγάλη διεθνή έκθεση Erotic Art Festival στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Π. Φαλήρου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των πολλών επισκεπτών.

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

«All or Nothing»… και σίγουρα τίποτα λιγότερο από αυτά που μας υπόσχεται ο Mike Leigh

Γράφει η Μαρία Δήμου Ο Mike Leigh, εισήλθε στην χιλιετία με το κοινωνικο-οικογενειακό δράμα, «All or Nothing», το 2002. Ξεφεύγει ελαφρώς από το μελόδραμα και...

H “τέχνη” της ανάγνωσης του Κορανίου

Γράφει η Μαρία Τριγώνη Το κοράνι είναι το πιο διαβασμένο βιβλίο στον Ισλαμικό κόσμο, ενώ έχει δοθεί εξαιρετική σημασία στην διατήρηση, απομνημόνευση και απαγγελία του....

«Μαγνητικά Πεδία»: Το indie σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Γούση

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Ξεκινώντας την καριέρα του ως δημιουργός κόμικς, ο γεννημένος το 1986 στην Αθήνα καλλιτέχνης, Γιώργος Γούσης, έκανε το μεγάλου μήκους ντεμπούτο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this