Τέχνη προσιτή σε όλους με τα έργα της “Ανοιξιάτικης” διαδικτυακής δημοπρασίας της VERGOS Auctions

Με 115 εξαιρετικά έργα και τις τιμές εκτίμησής τους να ξεκινούν από 200€, η “Ανοιξιάτικη” διαδικτυακή δημοπρασία της VERGOS Auctions αναμένεται με ανυπομονησία από το φιλότεχνο κοινό την Πέμπτη, 10 Μαρτίου και ώρα 6:30 μμ.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς παρουσία κοινού και θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Οίκου,

www.vergosauctions.com 

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρωτότυπα έργα 60 κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων σε πραγματικά προσιτές τιμές, έχουν μία εξαιρετική ευκαιρία στην “Ανοιξιάτικη” δημοπρασία. Π. Βαλσαμάκης, Σ. Βασιλείου, Α. Γεραλής, Ν. Χ. Γκίκας, Δ. Διαμαντόπουλος, Ε. Ζαΐρης, Γ. Ζογγολόπουλος, Β. Ιθακήσιος, Γ. Μόραλης, Δ. Μυταράς, Κ. Παρθένης, Σ. Παπαλουκάς, Ε. Σακαγιάν, Π. Σάμιος, Ε. Σπαθάρης, Β. Σπεράντζας, Π. Τέτσης, Γ. Τσαρούχης, Α. Φασιανός, Γ. Χαλεπάς, Μ. Χάρος είναι μόνο μερικά από τα καταξιωμένα ονόματα, έργα των οποίων πρόκειται να δημοπρατηθούν.

Η ευρεία απήχηση και τα θετικά αποτελέσματα των δύο προηγούμενων δημοπρασιών της κατηγορίας που πραγματοποιήθηκαν την περυσινή χρονιά, επισφραγίζουν τις προσεκτικές επιλογές των έργων από την έμπειρη ομάδα του Οίκου. Καθώς περιλαμβάνουν έργα καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών με βασικό κοινό χαρακτηριστικό, την ιδιαίτερα προσιτή τιμή εκκίνησης, οι συγκεκριμένες δημοπρασίες απαντούν σε ένα διαχρονικό αίτημα των φιλότεχνων, καλύπτοντας παράλληλα ένα σημαντικό κενό στην ελληνική αγορά τέχνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online ζωντανά στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας του Οίκου, καθώς επίσης και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Παύλος Σάμιος, Κόκκινα παπούτσια, Λάδι σε καμβά, 70 x 50 cm, €3.000-4.000
Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Oia Treasures Art Gallery: Ένας «κρυφός» θησαυρός στα πολυσύχναστα σοκάκια της Οίας

Συνέντευξη στην Μαρία Δήμου Περιηγηθήκαμε στην μαγευτική αγορά της Οίας στην Σαντορίνη, όπου πέρα από την εντυπωσιακή της αρχιτεκτονική στην οποία αντανακλά το φημισμένο ηλιοβασίλεμα,...

Η εφιαλτική τέχνη του Γκότφριντ Χέλνβαϊν που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Ο Αυστρο-Ιρλανδός εικαστικός, Γκότφριντ Χέλνβαϊν, γεννήθηκε στη Βιέννη το 1948. Έχοντας εργαστεί στους χώρους της ζωγραφικής, του σχεδίου, της φωτογραφίας, της...

Delivery: Η σκληρή πραγματικότητα της Αθήνας

Γράφει ο Σωτήρης Χάιδας Ένας νεαρός άνδρας αγνώστου παρελθόντος, άνευ ονόματος και χωρίς κανένα απολύτως πλάνο ζωής, θα καταφθάσει με το Κτελ στην καρδιά της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this